Abdel Aziz Mahmoud høstede klapsalver efter sit foredrag på Allerød Gymnasium om integration og almenmenneskeligt nærvær. Pressefoto
Abdel Aziz Mahmoud høstede klapsalver efter sit foredrag på Allerød Gymnasium om integration og almenmenneskeligt nærvær. Pressefoto
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

’Tal ordentligt - eller luk røven’

Mandag 27. november bød Allerød Gymnasium journalist og forfatter Abdel Aziz Mahmoud velkommen, hvor han holdt foredraget 'Tal ordentlig, eller luk røven' for alle skolens elever og lærere.

Med udgangspunkt i sin egen personlige historie og under overskrifterne 'naboskab', 'kollegaskab' og 'venskab' satte Abdel Mahmoud fokus på integration og almenmenneskeligt nærvær.

I et humoristisk og skarpt oplæg blev alle inspireret og opfordret til at reflektere over dels, hvordan man som flytning eller ny-dansker måske blot ønsker at falde ind og blive en del af mængden og dels, hvordan man selv er med til at skabe grundlaget for, at man behandler hinanden ordentligt på de sociale medier.

Tag ansvar frem for afstand

Pointerne var, at det handler om at se det enkelte menneske frem for den etniske minoritetsgruppe, at være bevidst om sprogets magt og ords ladede betydninger og at tage ansvar frem for at tage afstand, skriver gymnasiet i en pressemeddelelse.

jesl

Publiceret: 02. December 2017 11:45

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder og
annoncer hver dag fra Allerød Nyt