Fem villaejere i Allerød Kommune kom hjem til et gennemrodet hus i løbet af torsdagen, oplyser Nordsjællands Politi. Modelfoto

Fem villaejere i Allerød Kommune kom hjem til et gennemrodet hus i løbet af torsdagen, oplyser Nordsjællands Politi. Modelfoto

Allerød blev ramt af en indbrudsbølge i går

Af
Martin Warming

Martin Warming

Allerød Kommune blev torsdag ramt af en decideret bølge af indbrud. I løbet af dagen blev der begået ikke færre end fem indbrud rundt omkring i kommunen. Ved samtlige indbrud har tyven eller tyvene efterladt husene fuldstændig gennemrodet, oplyser Nordsjællands Politi.

På Hegnetsvej har der været to indbrud. Det ene indbrud er blevet begået i tidsrummet mellem klokken 11 og 14,15. Tyven har opbrudt en terrassedør, gennemrodet huset og stjålet smykker og kontanter.

Læs også: Hårde hvidevare stjålet fra nybygget hus

Ved det andet indbrud, der er blevet begået mellem klokken 7 og 18.46, er huset også blevet gennemrodet. Her har tyven skaffet sig adgang til huset ved at opbryde en kælderdør. Der er endnu ikke overblik over, hvad der er blevet stjålet.

På Skovkrogen har en tyv brudt en hoveddør op til en villa og stjålet en pung og solbriller - og formentlig også mere. Indbruddet er blevet begået mellem klokken 9.15 og 15, og også her er huset blevet gennemrodet.

Også en villaejer på Poppelkrogen har haft uindbudte gæster. Her er et vindue blevet brudt op mellem klokken 11 og 15.30, og tyven har gennemrodet huset. Der er blandt andet blevet stjålet smykker og et ur.

Fik du læst: Restaurant på vej i tidligere Nordea-lokale

Endelig har også en villaejer på Sandholmvej haft besøg af en indbrudstyv - og også her er huset fuldstændig gennemrodet. Tyven er kommet ind i huset ved at opbryde et vindue i tidsrummet mellem klokken 7.50 og 19.22. Der er blandt andet blevet stjålet smykker fra villaen på Sandholmvej, oplyser Nordsjællands Politi.

null

Publiceret 06 April 2018 00:00