Efterlyser blufærdighedskrænker med grimme tænder: Mand ville kysse og røre unge kvinder

Talte gebrokkent engelsk og krænkede kvinder i Lillerød

Af
Jens Berg Thomsen

krænker Fire gange hen over weekenden har unge kvinder i Lillerød været udsat for, at en mand har villet beføle dem og kysse dem. Nordsjællands Politi antager, at det er den samme mand, der står bag hændelserne, og derfor beder de nu om hjælp fra eventuelle vidner.

"Der er nogle ting, der går igen, og derfor mener vi, at gerningsmanden antageligt er den samme," siger politikommissær Morten Riisager-Pedersen fra Nordsjællands Politi.

Fredag den 3. august omkring klokken 14.40 gik det ud over en 22-årig kvinde på "Ejners Sti" ved Skovbrinken. Lørdag den 4. august omkring klokken omkring klokken 1.00 gik det ud over flere unge, herunder en 15-årig pige, på Rønne Allé. Og en lille time senere, klokken 1.55 og ti minutter frem gik det ud over en 17-årig pige, der stod i et læskur på Allerød Station.

Politiet er også blevet kontaktet af en 20-årig kvinde, der har fortalt, at hun tilbage den 26. juni ved et busstoppested ved Allerød Station blev krænket af en mand med et lignende udseende.

Manden beskrives af politiet som værende nordafrikansk af udseende, 30-40 år, 170-175 centimeter høj, spinkel af bygning og brun i huden. Han har kort, sort hår, manglende/skæve/grimme tænder med en markant fortand og sorte skægstubbe. Manden talte gebrokkent engelsk og medbragte i to af tilfældene en cykel.

Publiceret 06 August 2018 14:04