Temafoto.

Temafoto.

Politiet fik lørdag seks anmeldelser om indbrud i Allerød Kommune

Fire af anmeldelserne kom fra Blovstrød

Det blev til seks anmeldelser om indbrud i Allerød Kommune, alle afleveret lørdag, fremgår det af weekendens døgnrapport fra Nordsjællands Politi. Fire af anmeldelserne kommer fra Blovstrød.

På Kløvervej i Blovstrød har der været indbrud mellem 9. november kl. 23.00 og 10. november kl. 6.00. Gerningsmanden har skaffet sig adgang ved at bryde hoveddøren op, og i huset er der stjålet jakke og bilnøgler, oplyser politiet.

Et vindue til et køkken er opbrudt på Kirkevangen i Lynge mellem 3. november kl. 04.00 og 9. november kl. 00.00. Der er ikke overblik over, hvad der måtte være stjålet.

På Parkvej i Blovstrød har en listetyv været på spil mellem 9. november kl. 15.00 og 10. november kl. 12.27. Tyven har formentlig skaffet sig adgang via en ulåst dør, mens forurettede var hjemme, fremgår det af døgnrapporten. Der er stjålet en pung med diverse kort og en computer.

På Gyvelvej i Lillerød er et køkkenvindue brudt op mellem 10. november kl. 16.30-20.20. Der er ikke overblik over, hvad der måtte være stjålet.

Mellem 9. november kl. 17.45 og 10. november er et stuevindue knust og taget ud i en villa på Kløvervej i Blovstrød. Fra stedet er der stjålet en computer.

Endelig har der været indbrud på Klintevej i Blovstrød 10. november. En vindue er brudt op, og fra huset er der stjålet computere, spillekonsol, tablet og smykker.

mik.

Publiceret 12 November 2018 14:17