En patrulje blev sendt til Poppelvej, men politiet fandt ikke de to unge mænd. Temafoto

En patrulje blev sendt til Poppelvej, men politiet fandt ikke de to unge mænd. Temafoto

Mistænkelig adfærd på Poppelvej

Politiet har udsendt signalement af to unge mænd

mistænkeligt Under overskriften 'Mistænkeligt forhold' beskriver Nordsjællands Politi i sin døgnrapport flere hændelser på og ved Poppelvej i Lillerød tirsdag.

Klokken 16.52 anmeldte en ansat fra hjemmeplejen, at hun netop havde været ude ved en ældre kvindelig borger på Poppelvej. Borgeren fortalte, at der kort forinden hjemmeplejerens besøg havde været to unge mænd af anden etnisk herkomst end dansk forbi for at spørge, om de kunne få noget at drikke eller låne toilettet.

Den ældre kvinde havde dog afvist de to unge mænd og smækket døren i, oplyser politiet, der også kan fortælle, at anmelderen selv havde bemærket to unge mænd i området, der passede til signalementet, og at anmelderen havde undret sig over, hvad de lavede i nabolaget.

En patrulje blev sendt til stedet, men politiet fandt ikke de to unge mænd.

Klokken 19.51 kontaktede hjemmeplejen igen Nordsjællands Politi igen og anmeldte, at der nu havde været indbrud på adressen via en uaflåst terrassedør, og at der var stjålet smykker og kontanter.

De to formodede gerningsmænd beskrives sådan:

A: Mand, af anden etnisk herkomst end dansk, 15-20 år gammel, spinkel af bygning. B: Mand, af anden etnisk herkomst end dansk, 15-20 år gammel, spinkel af bygning - var muligvis på cykel.

mik.

Publiceret 13 February 2019 13:20