Weekenden bød på en stribe af indbrud i Lillerød og Blovstrød. Temafoto

Weekenden bød på en stribe af indbrud i Lillerød og Blovstrød. Temafoto

Syv indbrud i Lillerød og Blovstrød

De fleste indbrud fandt sted i weekenden

Lillerød og Blovstrød blev primært i weekenden ramt af syv indbrud, oplyser Nordsjællands Politi.

På Irisvej i Lillerød slog tyve til mellem 11. juli kl. 10.00 og 12. juli kl. 14.30. Gerningsmændene skaffede sig adgang ved at brække en hoveddør op, og fra villaen blev der stjålet en elektrisk guitar, en maske, designermøbler, en Buddhafigur og keramikfigurer.

12. juli mellem kl. 8.30 og 15.45 gik det ud over en villa på Akelejevej i Lillerød. Her kom tyvene ind ved at bryde et vindue op til et værelse, og fra stedet er der stjålet kontanter og smykker.

I Møllemoseparken i Lillerød var der indbrud 12. juli mellem kl. 9.00-16.45. Tyvene har skaffet sig adgang til huset via et vindue, som førte ind til et børneværelse. Der blev stjålet to cykler, smykker og en Ipad, oplyser politiet. En mand på en sort racercykel er set på stedet.

I Sjælsøparken i Blovstrød var der indbrud mellem 12. juli kl. 11.00 og 13. juli kl. 14.00. En vindue er aflistet, og der er stjålet mountainbike, racercykel, smykker, kontanter og dunjakke.

Mellem 11. juli kl. 12.00 og 13. juli kl. 19.00 slog tyve til mod en villa på Dalbovej i Blovstrød. En rude til en stue blev aflistet, og der blev stjålet to bærbare pc'er, sdmykker, en Playstation med controllere og en sportstaske, fremgår det af politiets døgnrapport.

Rapporten fortæller også om et indbrud på Lyøvej i Lillerød mellem 12. juli kl. 23.00 og 13. juli kl. 05.00. Et vindue til et badeværelse er brudt op. Der er ikke i skrivende stund overblik over, hvad der måtte være stjålet. En kvinde, der af politiet beskrives som 'mørk' og 'mulig varebil/lastbil' er set på adressen 8. juli, fremgår det af politiets døgnrapport.

15. juli kl. 04.43 har der været indbrud på Skovbrinken i Lillerød. Tyvekoster tilhørende adressen er fundet i en have i området, oplyser politiet.

mik.

Publiceret 15 July 2019 11:08