DEBAT:

Rød kamp mod de Konservative eller én person?

Jørgen Johansen, borgmester, Det Konservative Folkeparti

De konservative har ønsket Venstre tillykke med borgmesterposten, som partiet har fået på et fundament af røde stemmer. Sådan er politik, og det accepterer vi.

Vi synes selvfølgelig, at det er underligt, at man ikke på den ene eller anden måde tilgodeser partiet, som fik flest stemmer. Men det er også politik, og det accepterer vi.

Men at blive ved med at fremhæve én enkelt person som værende skyld i al den uro, som er skabt i Allerød, er simpelt hen ikke fair. Der skal 11 til et flertal i Allerød, og mig bekendt er der ingen, som bliver tvunget til at stemme på en bestemt måde.

Hos de Konservative bestemmer vi selv, hvem der stiller op til forskellige poster, men vi lytter gerne til andre og ændrer vores holdopsætning, hvis det bidrager til at skabe et bredt samarbejde.

Vi har nogle menneskelige grundprincipper, som vi forfølger i livet, og vi vil gerne være med til at bekæmpe politikerleden, som breder sig på grund af spin og andet skidt. Vi accepterer ikke den røde kamp mod en enkelt person. Det er simpelt hen ikke politik.

Publiceret 11 December 2017 11:14

SENESTE TV