DEBAT:

Allerød - den døde by

Mina Sude Sahin, Kratbjergskolen afd. Engholm, Victor Mørup-Petersen, Kratbjergskolen afd. Engholm, Noah Lund, Lillevang skole afd. Lillerød

Os unge i Allerød bliver ærlig talt glemt, når det kommer til vores behov.

Vi mangler et fællesskab, der vil bringe os unge, som ikke er så vilde med fester og druk, tættere sammen. Vi føler, at vi simpelthen bliver ekskluderet fra fællesskabet.

Vi mangler et sted, hvor vi kan samles hygge og måske spille et spil med vennerne. Der skal selvfølgelig også være plads til at lave lektier, hvis man har lyst. Vi mener derfor, at der kunne drages nytte af en café.

Der kunne være arrangementer som LAN-party eller grill-aftener, eller måske et spillerum med både brætspil og digitale spil, til enhver smag.

Mulighederne er mange, det handler bare om at tage skridtet og indse, at ungdomslivet i Allerød er vigtigt, for at byen ikke ender som en spøgelsesby. Unge kan ende med at blive ensomme i en by som denne.

Hver gang vi spørger, om vi kan få et værested, bliver der bare sagt: "Hvad har I så klubberne til?" eller "I bruger alligevel ikke klubberne". Problemet er bare, at der i alle disse steder er meget larm, og så er der for mange små børn. Os udskolingselever mangler steder, hvor vi kan samles, hvor der ikke er høj musik og mennesker, der er så påvirket af alkohol, at de kommer til skade eller volder problemer.

Vi ved godt, det her kræver en del arbejde, men alle projekter virker umulige i starten, men i sidste ende kan alt lade sig gøre. Dette er et spinkelt håb om et bedre ungdomsliv i Allerød.

Vi håber i vil lytte til os, på forhånd tak.

Publiceret 22 January 2018 13:36

SENESTE TV