DEBAT:

Manglende lektiehjælp

Line Golubov, Frida Bossen og Kaja Møller, 9. klasse, Kratbjergskolen, afd. Engholm

Vi er frustrede over, at der ikke er nok tid til lektier i skolen. Det var ellers det, den nye skolereform lagde op til. Når vi er der hjemme, kan vi ikke få den samme hjælp som i skolen, og prioterer defor ikke lektierne på samme måde.

Derfor ønsker vi et samlet sted for kommunens 8. og 9. klasses elever, hvor man kan få lektiehjælp. Med det kan man få mulighed for at møde nye mennekser, udbrede sin viden, forbedre sig i skolen og meget mere. Vores forslag ville være, at der på forskellige dage ville være personer med viden inden for forskellige fag. Som f.eks. at der om mandagen ville være hjælp til matematik. Lektiehjælpen kunne skiftevis finde sted på de forskellige skoler i Allerød kommune.

På den måde ville det være fair for alle, og mange flere vil have mulighed for at få lektiehjælp. Vi tænker umiddelbart det skal være for 8. og 9. klasser, da det først er der, man tager sine lektier og skole mere seriøst.

Som beskrevet mangler vi lektiehjælp i Allerød og håber derfor, at vores ønske om et sted til lektiehjælp kan blive til virkelighed.

Publiceret 22 January 2018 13:29

SENESTE TV