Selvom Mungo Park er gået stille med de udvidede åbningstider, har flere - især unge mennesker - fundet frem til cafétilbuddet. Foto: Mungo Park

Selvom Mungo Park er gået stille med de udvidede åbningstider, har flere - især unge mennesker - fundet frem til cafétilbuddet. Foto: Mungo Park

Mungo Park åbner dørene for de unge:

Kom og hyg jer her

Hver tirsdag og torsdag åbner Mungo Park dørene til caféen, så unge og alle andre kan komme ind og hygge sig

Af
Helene Stolle

Det er ikke altid nemt at være ung og finde et fællesskab, man passer ind i - og slet ikke hvis man ikke er til fester, som de fleste andre. I et debatindlæg forleden dag her på Allerødnyt.dk skrev Mina, Victor og Noah, at de mangler et sted at være lokalt.

“Os unge i Allerød bliver ærlig talt glemt. Vi mangler et fællesskab, der vil bringe os unge, som ikke er så vilde med fester og druk, tættere sammen. Vi mangler et sted, hvor vi kan samles hygge og måske spille et spil med vennerne. Der skal selvfølgelig også være plads til at lave lektier, hvis man har lyst”, skrev de og efterlyste en café.

Fik du læst: Stjernekeramikeren Beate Andersen har base i Lillerød 

Men sådan et sted er der rent faktisk - der er bare ikke blevet talt højt om det endnu. Mungo Park har nemlig allerede tilbage i efteråret slået dørene op til en udvidet åbningstid og muligheden for en god kop kaffe eller en let snack.

“Vi har ikke været så synlige omkring det, da det er et koncept, vi gerne ville prøve af, og som vi tænkte, stille og roligt kunne gå sin gang”, fortæller Marie Louise Rolffes, der er kommunikationschef hos Mungo Park.

Det er forhuspersonalet hos Mungo Park, der fik idéen til at udvide caféens åbningstider.

Fik du læst: Ungdomsfonden tæller ned til den store prisfest

“De skønne, unge mennesker, som arbejder i bar- og billetsalget havde længe opfordret os til at udvide åbningstiderne, så man bare kunne komme ind i den hyggelige foyer og nyde en kop kaffe”, fortæller Louise Rolffes og understreger, at der er plads til alle - uanset 0m det er unge, pensionister, studerende eller mødregrupper.

“De fleste, der arbejder her i baren, er selv unge mennesker fra Allerød, så de ved, hvad der hungres efter”, tilføjer Louise Rolffes og fortæller, at der er masser af brætspil i caféen, som gæsterne kan hygge sig med.

Caféen hos Mungo Park holder åben alle tirsdag og torsdage fra klokken 16 til 20.

Publiceret 25 January 2018 13:45