Stillingen er slået op:

Lillerød bymidte får sin egen manager

Den kommende citymanager skal være med til at udvikle bymidten gennem nye aktiviteter

Af
Michael Braunstein

Michael Braunstein

Nu får bymidten i Lillerød sin egen manager: Stillingen som citymanager til Byforum Allerød er slået op, med tiltrædelse 1. april.

Ifølge stillingsopslaget skal den kommende citymanager være med til at udvikle bymidten ved at bidrage til liv og engagement omkring byliv, handel og kultur.

'Formår du at bevare overblik, koordinere og skabe rammer for samarbejde mellem bylivets mange forskellige aktører? Kan du skabe øget aktivitet og liv gennem spændende og unikke events for alle aldre? Så kan det være dig, Byforum Allerød står og mangler som citymanager,' hedder det i opslaget.

Stillingen er en 2-årig projektansættelse med mulighed for forlængelse, og arbejdstiden er mellem 30-37 timer om ugen.

Læs også: Ny restaurant: Yakiniku tilbyder grill og sushi

Som tovholder og drivkraft bliver citymanageren det helt centrale bindeled i at fremme - og skabe synlighed om - livet i bymidten gennem store og små events, kampagner, forskønnelse og kulturfremmende aktiviteter.

Der er i 2017 blandt aktører i Byforum Allerød og frivillige udarbejdet et oplæg til en eventplan. Citymanagerens første opgave bliver - med afsæt i planen - at udvælge og medvirke til at planlægge, kommunikere og gennemføre aktiviteter og events i 2018.

Byforum Allerød har til formål at skabe fornyelse og vækst i bymidten gennem et offentlig-privat samarbejde, der kan være katalysator og koordinator for at styrke bymidten som handels- og kulturcentrum for kommunen. Byforum Allerød er sammensat af en bestyrelse og en række arbejdsgrupper. Allerød Kommune er sekretær for bestyrelsen.

Man kan se stillingsopslaget på Allerød Kommunes hjemmeside, hvor det oplyses, at ansøgningsfristen er 4. februar.

Publiceret 26 January 2018 13:30

Allerød Nyt nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Allerød Nyt
SENESTE TV