Foto: Marianne Graversen

Foto: Marianne Graversen

Kom tæt på havens vilde dyr og planter

Kom til foredrag og hør om den vilde natur, der er i din have

Havens vilde dyr og planter. Det er temaet for det foredrag med Morten D.D, som han afholder 1. marts.

Hvordan kommer man i gang med at lære noget om Danmarks natur? Ikke ude i naturreservaterne, men i haven, hvor man færdes hver eneste dag - det er udgangspunktet for Morten D.D. når han giver ud af sin viden på Allerød Bibliotek torsdag 1. marts klokken 19 til 21.

I dette foredrag kommer Morten D. D. rigtig tæt på den vilde natur, som næsten altid indfinder sig i haven, hvis man bare lader den gøre det. Sommerfugle, vilde bier, spændende ynglefugle og et mylder af ukrudt. Og hvem ved, måske vil Morten også fortælle om ukrudtet kan spises, skriver Allerød Bibliotek i en pressemeddelelse.

Læs også: For piger: Oplev modens historie på Allerød Bibliotek

Morten D. D. Hansen er tv-vært og naturvejleder. Med sin begejstring har Morten D.D., som er uddannet biolog, i mange år været en populær formidler af den danske natur i radioen og på fjernsyn.

“Her er virkelig tale om en fagmand, der har noget på hjerte, og så er han tilmed sjov! Man går hjem med et stort smil på læben, meget klogere - og måske med en spirende, ny interesse for det levende derude,” skriver biblioteket.

Morten D.D. er forfatter til mere end 500 avisartikler om den danske natur og bøgerne “Naturhistorier fra Nationalpark Mols Bjerge”, “Insekter i Danmark” samt faghæfterne “Insekter på rejse”, “Fugletræk” og “Møgbiller”.

Det er Danmarks Naturfredningsforening, Den Grønne Guide og Allerød Bibliotek, der har arrangeret foredraget.

Der kan købes billetter på Allerød Biblioteks hjemmeside.

Publiceret 05 February 2018 16:15