Få gratis hjælp til at komme godt fra start

Intromøde for iværksættere

Overvejer du at vove springet og blive iværksætter? Eller har du netop taget springet? På det gratis iværksætter intromøde 21. februar fra kl. 9.00-12.30 i Nordsjællands Konferencecenter i Allerød, kan du møde andre i samme situation og få gode råd og svar fra eksperter på spørgsmål om forretningsudvikling, jura, skat, moms og bogføring og markedsføring.

“Rejsen som selvstændig eller iværksætter er enormt spændende, men der er samtidig mange forhold, som du lynhurtigt skal vide noget om og tage stilling til,” siger erhvervskonsulent Mette S. Nielsen fra Allerød Kommune. Hun fortsætter:

“Med det her intromøde kan du få gratis hjælp til at komme videre med din forretningsidé og få sparring fra folk, der har erfaring med, hvad det kræver at få succes med at bygge en forretning op. Så er du iværksætterspire, får du et godt afsæt at starte op fra på dette møde.”

Tilmelding og deltagelse

Tilbuddet er for alle, der overvejer at starte en virksomhed, eller lige har gjort det, og gerne vil have et overblik over, hvad det kræver, og hvad du skal have styr på.

Arrangementet er gratis.

Tilmeld dig online på http://hipih.dk/god-ide-god-forretning-februar/0/4

Hør fra fire eksperter, hvordan du bedst kommer i gang som iværksætter:

- Hvordan får du et skarpt forretningskoncept – og hvem kan hjælpe dig videre? Anne Neerup Handlos, iværksætterkonsulent, HIP Iværksætterhuset

Vælg den rigtige virksomhedsform, kontrakter og markedsføringslov. Søren Hansen, advokat, Drachmann Advokater

Skat, moms, bogføring og indberetning – hvad skal du have styr på? Bjørn Grænge Hansen, revisor, Nejstgaard & Vetlov

Hvordan får du dine første kunder? Henrik Oxe, Voxeværket

Publiceret 06 February 2018 08:15

Allerød Nyt nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Allerød Nyt
SENESTE TV