LUI ildsjæl modtager prestigefyldt pris

Erik Asmunds Rejselegat er en af DBU’s mest prestigefyldte priser, og det er netop blevet uddelt til Nina Plenge Jakobsen, der i mange har

I lørdags blev en af DBU's mest prestigefyldte priser, Erik Asmunds Rejselegat, uddelt til Nina Plenge Jakobsen, der i mange år har været frivillig i LUI Fodbold.

Erik Asmunds rejselegat uddeles til en ulønnet og synlig ildsjæl, som har mindst 10 års frivilligt arbejde i klubben bag sig. Vedkommende skal have ydet en særlig indsats for at fremme udøvelse af sjællandsk eller dansk fodbold og have udført et eksemplarisk frivilligt arbejde - og det har Nina Plenge Jakobsen netop gjort.

Det er bestyrelsen i LUI Fodbold, som har indstillet Nina Plenge Jakobsen til prisen.

Læs også: Festlig og traditionsrig aften i LUI Fodbold

“Det er mig en ubeskrivelig glæde, at Nina har fået denne pris. Der er ingen, der fortjener den mere end hende”, siger Lars Jonsson, der er formand i LUI.

“Nina er vores blæksprutte med 1000 arme, som gør og vil gøre alt for klubben. Hun er utrættelig og lægger et kæmpe stykke arbejde i at gøre klubben til et bedre sted at være for både børn og voksne. Udover at være mangeårigt medlem af bestyrelsen står hun for både kontigentopkrævninger, referater fra bestyrelsesmøder, til- og afmelding af hold til turneringer, laver kontrakter til trænere, udarbejder kørselsskemaer, er med i vores PR og marketingdudvalg, vores frivillighedsudvalg, arrangementsudvalg og sponsorudvalg og står for kontakte til de øvrige klubber i LUI. Hun er utrolig vellidt for sit gode humør og sin væremåde, og er altid klar til at hjælpe når der er brug for det og er et stort forbilled”, fortæller han og lægger ikke skjul på, at det er et privilegium at arbejde sammen med Nina.

“Jeg får ofte tilkendegivelser fra forældre og spillere om, hvor dejligt det er, at vi som klub gør så meget for deres børn, og hvor dejligt det er, at tingene fungerer så godt. Dette skyldes i høj grad Nina, og det vil jeg gerne sige tusind tak for”, lyder det fra Lars Jonsson.

Ved overrækkelsen fulgte både et diplom og et rejsegavekort på 10.000 kroner.

Nina Plenge fra LUI modtog i lørdags en hæderfuld pris fra DBU for sit mangeårige arbejde i den lokale fodboldklub. Foto: DBU Sjælland, Peter Otto Vest Hansen

Nina Plenge fra LUI modtog i lørdags en hæderfuld pris fra DBU for sit mangeårige arbejde i den lokale fodboldklub. Foto: DBU Sjælland, Peter Otto Vest Hansen

Publiceret 10 February 2018 06:15

Allerød Nyt nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Allerød Nyt
SENESTE TV