Mungo Park:

Ny kvindelig Hamlet

Rikke Lylloff får rollen i den kommende tid

Af
Michael Braunstein

Michael Braunstein

Mungo Park præsenterer snart Rikke Lylloff som den nye Hamlet i forestillingen af samme navn, når teatret igen åbner dørene for Shakespeare-klassikeren i slutningen af marts og igen i april.

“Da vi skulle finde en ny skuespiller til vores Hamlet, tænkte jeg med det samme på Rikke,” siger Mungo Parks direktør, Lasse Bo Handberg, og fortsætter:

“Rikke er i mine øjne en enormt stærk skuespiller, der har den karisma, teknik og disciplin, som en rolle som Hamlet kræver.”

Læs også: Teatersalsprojekt er for dyrt: Mungo Park må væbne sig med tålmodighed

Rikke Lylloff er uddannet fra skuespillerskolen ved Odense Teater i 2004 og har bl.a. medvirket i tv-serien 'Borgen', 'Sandheden om mænd' og 'En skærsommernatsdrøm' på Det Kgl. Teater. Og så har hun spillet teater i New York og haft en stor rolle i en tysk tv-serie.

Hun har siden medvirket i diverse danske film, tv-serier og teaterforestillinger. Sidste år spillede Rikke Lylloff den stærke titelrolle som Anna Karenina i Odense Teaters opsætning.

Mungo Parks Hamlet er en intens affære og en forkortet og genfortolket version af Shakespeares evige klassiker. I Mungo Parks udgave spilles Hamlet af en kvinde, idet rollen som Hamlet tidligere har været spillet af Meike Bahnsen og Christine Albeck Børge.

Hamlet er på turné i hele landet i april måned og spiller desuden på Mungo Park 23. og 24. marts, 30. april og 1. maj.

Publiceret 14 March 2018 15:34

Allerød Nyt nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Allerød Nyt
SENESTE TV