Flotte placeringer til Blovstrødløverne

Vintersæsonen er ved at være overstået, og dermed også cross-sæsonen. Årets sidste cross-løb blev afviklet i Hillerød og var fjerde og sidste afdeling af årets Vinterturnering i cross. Som sædvanlig stillede Blovstrød Løverne til start, og der var fine placeringer, der skulle forsvares for flere af løberne.

Vejret satte sit præg på løbet. Ofte bliver cross-løb afviklet på et blødt underlag som græs eller skovstier, men den bidende frost gjorde, at underlaget var hårdt, og løberne var nødt til at tage lidt ekstra tøj på. Ruten var i sig selv udfordrende med flere stigninger og små skovstier, der stillede krav til teknikken og fik pulsen op.

I den første start stillede Linnea Funk Larsen op i klassen for 10-11 årige piger. Linnea havde en samlet førsteplads at forsvare, og da hun løb en flot andenplads hjem, lykkedes det hende at vinde guld i den samlede turnering.

I klassen for 12-13 årige drenge lå Malthe Funk Larsen godt til i den samlede stilling. Med en fjerdeplads i Hillerød kunne Malthe tage derfra med en flot sølvmedalje.

Blandt de 16-19 årige piger var der også et par pæne placeringer, der skulle forsvares. Augusta Grønberg Christensen løb sig ind på en andenplads i Hillerød, hvilket også rakte til en sølvmedalje. I samme alderklasse vandt Sarah Bruun Nielsen bronze, mens det i holdkonkurrencen blev til sølv for Augusta og Sarah sammen med Mathilde Winther og Ida Øbro. 

Gustav Mørch lå inden sidste afdeling på andenpladsen for de 16-19 årige drenge. Et frisk udlæg gjorde, at Gustav førte fra start til slut, og det lykkedes dermed at slutte på en samlet førsteplads og hjemtage guldet.

Efter en veloverstået cross-sæson tager Blovstrød Løverne nu fat på banetræningen for at være klar til sæsonens banestævner.

Publiceret 19 March 2018 07:52

SENESTE TV