Konkurrence:

Vind billetter til det store modeshow

Allerød Nyt vil så gerne forkæle jer læsere, så vi sætter fire billetter på højkant til den store modeshowsaften med middag

Af
Helene Stolle

Der er lagt op til et brag af en aften, når de lokale butikker, Nordsjællands Konferencecenter og Allerød Nyt inviterer til årets modeshow.

Denne gang er det under titlen “Middag & Modeshow', og der venter deltagerne masser af inspiration til forårets og sommerens mode samt en lækker buffet med blandt andet rosategt undkvægculotte med timian og citron og kyllingebryst marineret i tomatpesto og hvidløg samt forskellige lækkert grønt tilbehør.

Læs også: Formand om modeshow: Det kan blive årets fest 

Vi her på avisen vil gerne forkæle jer trofaste læsere, så vi sætter 2 x 2 billetter på højkant til arrangementet.

Det eneste, du skal gøre for at deltage i konkurrencen om billetterne, er, at finde konkurrenceopslaget på avisens facebookside og i kommentarfeltet skrive, hvem du vil invitere med til det stort anlagte modeshow.

De to heldige vindere trækkes på fredag den 13. april og får direkte besked derefter.

Her kan du købe billetter

Hvis ikke du kan vente med at sikre dig en billet til det store modeshow, der finder sted i den smukke foyer hos Nordsjællands Konferencecenter, så kan du købe billetter hos Karina Ravn, Brillehuset og Via Roma sko.

Læs også. Det sker i Allerød i april 

En billet koster 195 kroner og dækker modeshow og middag samt dessert med kaffe eller te. Andre drikkevarer skal købes i baren under showet.

Moden kommer herfra

I modeshowet medvirker følgende butikker fra bymidten: Via Roma Sko, Karina Ravn, Tøjeksperten, Mr. Allerød, Intersport, Pauli Cykler, Walenthin Stof og Garn, Syposen, Brillehuset, Profil Optik, Karin Hermansen, Cosco Hair, Hair by Darling, Matas, Krukkerne, Click Foto, Kop & Kande samt Maze Event.

Krukkerne, Click Foto samt Kop & Kande kan man møde på stande i konferencecentret.

Publiceret 10 April 2018 10:00

SENESTE TV