Ny busrute vækker glæde hos Konservative

“Jeg er glad for, at et enigt udvalg accepterede den fulde løsning, så der fra december 2018 bliver bus mellem Lynge og Hillerød både morgen og eftermiddag,” siger Martin H. Wolffbrandt

Af
Michael Braunstein

Michael Braunstein

Teknik-, Erhverv-, Plan- og Miljøudvalgets indstilling om en ny busrute mellem Lynge og Hillerød vækker glæde hos Konservative.

“Det glæder mig, at der var bred opbakning til, at der oprettes en busrute mellem Lynge og Hillerød. Meldingen fra borgermødet var klar, og jeg er glad for, at et enigt udvalg accepterede den fulde løsning, så der fra december 2018 bliver bus mellem Lynge og Hillerød både morgen og eftermiddag,” siger Martin H. Wolffbrandt, Konservative, som er næstformand i Teknik-, Erhverv-, Plan- Miljøudvalget.

Læs også: Udvalg indstiller: Ny busrute mellem Lynge og Hillerød

Når det gælder busbetjeningen af Kirkelte foreslog Martin H. Wolffbrandt, at udvalget på et kommende møde får en sag om information til borgerne om Flextrafik/Flextur-ordningen, som kan være et alternativ, når der ikke er en buslinje.

“Trafik-bestillingen var det bedste resultat, givet de rammer vi arbejder under. Busser betyder også noget for kernevelfærden – f.eks. at man kan komme til og fra sin uddannelsesinstitution,” siger Martin H. Wolffbrandt.

Publiceret 12 April 2018 11:45

SENESTE TV