To nye medlemmer i Niras’ bestyrelse

Lisbeth Knudsen og Jens Maaløe valgt ind i Allerød-virksomhedens bestyrelse ved generalforsamling 4. april

Lisbeth Knudsen, chefredaktør og direktør for Mandag Morgen, og Jens Maaløe, administrerende direktør i Terma A/S, er blevet valgt som nye medlemmer i Niras' bestyrelse på selskabets generalforsamling 4. april.

Lisbeth Knudsen er ansvarshavende chefredaktør og direktør for Mandag Morgen og bestyrelsesformand for Danmarks Medie- og Journalisthøjskole samt for Det Kongelige Teater.

Hun er desuden medlem af bestyrelsen for post-, tele- og kommunikationsmuseet Enigma.

Hun er født i 1953 og er uddannet journalist. Hun har haft lederjob inden for mediebranchen i de seneste 40 år og formandskab for adskillige bestyrelser. Hun er tidligere ansvarshavende chefredaktør ved Berlingske og tidligere koncernchef for Berlingske Media. Lisbeth Knudsen har tidligere været nyhedsdirektør ved DR og medlem af DRs direktion.

“Niras er en virksomhed med et stort potentiale, som jeg håber at kunne give mit lille bidrag til at være med til at udvikle,” udtaler Lisbeth Knudsen om bestyrelsesposten i en pressemeddelelse fra Niras.

Globalt salg og ledelse

Jens Maaløe er født i 1955 i Hvidovre og er uddannet civilingeniør på DTU suppleret med en Ph.d. i radarteknologi og optisk kommunikation.

Ud over at være administrerende direktør hos Terma, der leverer højteknologiske løsninger til forsvars- og rumfartsindustrien, er Jens Maaløe formand for Innovationsfonden og bestyrelsesmedlem i bl.a. NKT Holding og Grundfos Holding. Han har tidligere været administrerende direktør i Tele Danmark og GN Nettest.

“Jeg har beskæftiget mig med teknologi, globalt salg og ledelse gennem hele mit arbejdsliv. Jeg glæder mig derfor til at indtræde i Niras' bestyrelse, hvor jeg ser frem til at kunne bidrage med de discipliner, som jeg er stærkest inden for,” udtaler Jens Maaløe i pressemeddelelsen.

jesl

Jens Maaløe har beskæftiget sig med globalt salg hele sit arbejdsliv.

Jens Maaløe har beskæftiget sig med globalt salg hele sit arbejdsliv.

Publiceret 17 April 2018 08:30

SENESTE TV