Walther Thomsen genopstiller ikke for Ny Madordning

Det betyder dog ikke nødvendigvis, at listen ophører med at eksistere

Af
Michael Braunstein

Michael Braunstein

"Jeg har valgt ikke at stille op igen for Ny Madordning.”

Sådan siger Walther Thomsen, der ved de to seneste valg har været opstillet for den lokale liste ved kommunalvalget i Allerød Kommune, til Allerød Nyt.

“30 procent af de afgivne stemmer ved det seneste kommunalvalg kom fra Allerød-borgere over 60 år, altså dem der står længst fremme i køen til en plads på plejehjem - og jeg må konstatere, at de stemte på partier, der siger, at maden til de ældre er ok,” siger Walther Thomsen og fortsætter:

“Nogle af dem kommer til at leve af den mad. Jeg kunne forstå, hvis det havde været vælgere på 20 år eller 40 år. Men hvis 'de gamle' synes, maden er god nok og stemmer sådan, så kan jeg åbenbart råbe og skrige forgæves.

Læs også: Spis sammen - også i Allerød

“Det er med andre ord op ad bakke, og jeg er næsten 80 år ved næste valg, så jeg har valgt ikke at stille op igen.”

Ny Madordning kom til verden for omkring fem år siden. Ved det første valg fik listen 88 stemmer, og ved seneste valg blev det til 62 stemmer.

“Jeg tager konsekvensen. Men jeg holder ikke op med at være kritisk i forhold til den mad, vi byder vores ældre - jeg tror fortsat ikke på, at den mad giver bedre livskvalitet i forhold til en situation, hvor plejecentrene har eget køkken,” siger Walther Thomsen og tilføjer:

“Jeg vil nu sige som PH, at jeg vil have lov til at være samfundskritisk uden at komme med alternativer.”

Walther Thomsens beslutning betyder ikke nødvendigvis, at Ny Madordning holder op med at eksistere.

“Hvis nogen kommer og vil køre Ny Madordning videre, så gerne for mig - jeg hjælper dem gerne i gang,” siger Walther Thomsen.

Publiceret 17 April 2018 05:30

SENESTE TV