LUIs 2. divisions volleyballdamer spiller på beach banen i forbindelse med Go'nat sport i Lynge på fredag.

LUIs 2. divisions volleyballdamer spiller på beach banen i forbindelse med Go'nat sport i Lynge på fredag. Modelfoto

LUI inviterer til Go' nat sport

Så er det igen tid til Go' nat sport i Lynge

SPORT LUI er igen klar til at byde velkommen til Go’nat Sport i Lynge.

I år får arrangementet et ekstra tvist, da borgmesteren kommer og indvier den nye beach bane. Det sker 15. juni 2018 kl. 18 på Lynge Idrætsanlæg, hvor alle er velkomne. LUIs 2. divisions volleyballdamer spiller på banen i forbindelse med indvielsen, og der vil derefter være forskellige aktiviteter, så alle kan prøve banen.

Beach banen er etableret som et led i LUIs deltagelse i DM i foreningsudvikling i et samarbejde mellem Allerød Kommune, LUIs hovedforening og 3 LUIafdelinger; volley, fodbold og håndbold.

Efter indvielsen fortsætter aftenen med Go’nat Sport indtil kl. 22 – en åbent hus-aften i sportens tegn, hvor LUI traditionen tro vil byde på masser af aktiviteter såvel ude som inde. Arrangementet er for alle børn og unge fra 7 år. Der er fri entré og alle aktiviteter er gratis.

Aktiviteter for alle

De fleste af LUIs 12 afdelinger stiller op med aktiviteter, og man kan prøve kræfter med bl.a. airsoft challenge, forskellige fodbold- og håndboldaktiviteter, springgymnastik, bordtennis, badminton, volleyball, fitness og tennis. Herudover kan man prøve gladiatorkamp, bungee basket og human football table.

"Vi håber, at rigtig mange børn og unge - såvel medlemmer som ikke medlemmer af LUI - vil benytte lejligheden til denne aften at mødes til en sjov og aktiv aften," skriver LUI i en pressemeddelelse.

Publiceret 08 June 2018 16:49