Mads Westfall underholder 20. februar i Skoven 4. Pressefoto: Rasmus Cornelius Nielsen
Mads Westfall underholder 20. februar i Skoven 4. Pressefoto: Rasmus Cornelius Nielsen
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Ældre Sagen klar med program for første halvår

Blandt gæsterne i Skoven 4 er Mads Westfall og Jan Larsen

Ældre Sagen Allerød er klar med programmet for første halvår 2018, herunder for tirsdags-møderne fra kl. 14-16 i Skoven 4.

Det hele starter med sæsonstart og præsentation af programmet 9. januar, og så bydes der ellers på den velkendte blanding af spændende, lærerige og underholdende arrangementer.

16. januar kan man således høre en rejsebeskrivelse fra Korsika, 23. januar fortæller Preben Nissen om Elvis Presley, en dansk jagerpilot beretter om oplevelser under den kolde krig, og 6. februar er der musik ved herreduoen Bastion.

Overskriften er 'Slavernes glemte spor' 13. februar, Mads Westfall underholder 20. februar, og det handler 22. februar på Kirkehavegård om Alzheimer.

Katja & Katjazzerne spiller op til koncert 27. februar, der er koncertforedrag om Johnny Cash 6. marts, og Jan Larsen fortæller om det nye Kina 20. marts.

På programmet står blandt meget andet også 'Hvaler og hvalfangst i Nordatlanten' 27. marts, modeshow 3. april, 'I Dronningens tjeneste' 10. april, 'Dansk populærmusik i 100 år' 24. april - og 1. maj er der musikalsk underholdning ved visepigerne Novicerne.

Publiceret: 04. Januar 2018 06:00

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder og
annoncer hver dag fra Allerød Nyt

Bøger
Forsiden netop nu