Arkivfoto: Rune Arn Nielsen.
Arkivfoto: Rune Arn Nielsen.
Skriv kommentar
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Allerød spillede uafgjort i kampen om tredjepladsen

Med AFK’s udligning i det 88. minut endte lørdagens hjemmekamp mod Farum BK 1-1

Af Joachim Fabricius

Det gjaldt kampen om tredjepladsen i Sjællandsserien, som for Allerøds vedkommende skulle vindes, da Farum BK lørdag gæstede Allerød Idrætspark.

Samtidigt var der et spinkelt håb om oprykning til stede, der dog blev afblæst i pausen, grundet udfaldet af de øvrige kampe i serien. Målene faldt først i de sidste tyve minutter, og desværre måtte Allerød nøjes med en uafgjort 1-1.

Dermed er der kun en enkelt kamp tilbage i denne sæson for Allerød FK, der fortsat har et enkelt point op til tredjepladsen Farum BK. Tredjepladsen er altså fortsat inden for rækkevidde, såfremt Farum taber deres sidste kamp.

Allerød startede med overtag i kampens første halve time, men paradoksalt nok begyndte at miste taget på gæsterne, da Farum kom i undertal efter et gult kort.

Første halvleg sluttede som lidt af en rodebutik med adskillige fejlafleveringer og halve koordinationer, og pausen så fra sidelinjen yderst tiltrængt ud.

Mens spillerne gik til pause, kunne kampens speakere over højtalerne offentliggøre, at BSF havde vundet deres rundekamp, hvorfor, hverken Allerød eller Farum havde noget at spille for.

Alligevel bød anden halvleg på flere chancer end den første, og i det 71. minut kunne gæsterne åbne ballet på kvitteringen af et hjørnespark til 1-0.

Hjemmeholdet fik udlignet til 1-1 i det 88. minut, og med gæsternes forsøg på overliggeren i overtiden, kunne Allerød prise sig glade for at resultatet forblev 1-1.

Pointfattigt efterår får konsekvenser nu

Med bare få point fra oprykning ærgrer det træner Dennis Foss, at holdet kom skidt fra start i efteråret:

“Det drejer sig kun om et enkelt mål mod BSF i efteråret, og en sejr i en af de mange kampe vi tabte, så havde andenpladsen været en realitet,” sagde træneren efter kampen.

Allerød spiller den sidste Sjællandsseriekamp lørdag 10. juni klokken 15.30 på udebane mod FC Lejre.

Publiceret: 06. Juni 2017 11:15
Se også:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Allerød Nyt

ANNONCER
Se flere
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt