Kishwar og Anas foran Appettito på Torvestrædet i bymidten i Lillerød. Åbningsdagen er mandag 20. marts.
Kishwar og Anas foran Appettito på Torvestrædet i bymidten i Lillerød. Åbningsdagen er mandag 20. marts.
Skriv kommentar
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Appettito er klar til åbning på mandag

Den nye bagel-café på Torvestrædet åbner 20. marts kl. 8.00 - med masser af mad og idéer

Det er bestemt ikke gode idéer, der mangler hos Anas og Kishwar, der står bag bagel-caféen Appetitto på Torvestrædet i bymidten i Lillerød.

“Der er så meget, vi gerne vil med Appetitto. Nu skal vi lige åbne, og så vil vi udvikle caféen hen ad vejen,” siger Anas.

Appettito åbner mandag 20. marts kl. 8.00. På åbningsdagen er der reception fra kl. 15.00, hvor gæster kan få en snack og lidt smagsprøver.

Appettito tilbyder en række varianter af bagels, sandwiches, pålæg, salater, dressing, friskpresset juice og kaffe, ligesom man kan få sunde shots. Anas og Kishwar går meget op i økologi og sundhed.

Det er tanken, at man hos Appetitto kan få stillet sulten morgen, middag og aften.

“Vi starter dagen med blandt andet at tilbyde 'american breakfast' - vi vil have et morgen-koncept, hvor man kan droppe ind og spise eller bare få en kop kaffe. Det kunne være de forretningsdrivende i byen, men det kunne også være alle andre, for alle kan komme her,” siger Anas og fortsætter:

“Til frokost har vi vores brede udvalg, og det samme gælder aftensmaden - vi har åbent til kl. 20.00. Men man kan også bare komme ind og få kaffe og kage i løbet af dagen, hvis man vil det.”

“Vi vil skabe et café-miljø, hvor alle kan komme og hænge ud, ikke mindst de unge - vi har frit internet og masser af stik, hvis man vil sidde med sin computer og lave lektier eller noget helt andet.”

“Normalt er bagels noget med take away, men vi vil gerne udvide begrebet og lave en café. Det bliver desuden muligt at leje Appettito og lave egne bagels og sandwiches,” siger Anas, der har planer om at stille borde og stole udenfor i sommerhalvåret.

Anas er fra Marokko, hvor hans familie har restauranter, så han kender til branchen, ligesom han blandt andet er udlært mekaniker.

Kishwar, der er halvt pakistansk og halvt sydafrikansk, har otte års erfaring fra branchen.

På spørgsmålet om, hvorfor valget er faldet på navnet Appetitto, svarer Anas:

“Jeg har med vilje ikke valgt noget med bagels, for navnet skal være bredt. Det passer fint til, at jeg har ambitioner om, at Appettito skal være en kæde. Det er min drøm - og man skal jagte sine drømme.”

Publiceret: 16. Marts 2017 15:27
Se også:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Allerød Nyt

ANNONCER
Se flere
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt