Rejser Annoncer
Bestil tidlig kampagne

Charterrejse til Alanya 2017

Alanya

I Alanya har du strand, vand, shopping og natteliv lige indenfor rækkevidde. Byen domineres af den imponerende Alanya Borg (Kale), som troner øverst på en 250 meter høj klippe. Herfra er der en fantastisk udsigt over hele byen.
Borgen danner også et godt udgangspunkt for en hyggelig gåtur langs havnen, hvor du finder nogle af byens bedste restauranter.
Tyrkiet er kendt som et rent shoppingmekka, og Alanya er ingen undtagelse. Her finder du det meste: tasker, sko, jakker og tøj. Leder du efter guld, sølv, håndlavede tæpper, lokale krydderier eller te? Eller måske briller og solbriller? Det finder du til ca. halv pris af de danske. Udforsk bazaren i området omkring havnen, eller brug en eftermiddag på Alanya's hovedgade. Husk også at besøge de store ugentlige markeder hvor du kan finde alt hvad hjertet begærer og husk, at det betragtes om en venskabelig sport at prutte om priserne!

Hotel Kemal Bay All Inclusive
Kemal Bay Hotel ligger i Konakli, kun ca 8 km fra Alanya centrum. Hotellet gennemgår en omfattende renovering i løbet af vinteren 2015-2016, og når dørene slås op for sommeren, vil hotellet være et perfekt valg for alle, der sætter pris på god standard, god service og et stort udvalg af aktiviteter. Hotellet er beliggende lige ud til stranden, og er omgivet af en frodig have med farvestrålende blomster og træer. Poolområdet består af en stor pool med 2 vandrutsjebaner og en børnepool med en lille rutsjebane. Her er også god plads til solbadning og afslapning med en god bog. Både i dag- og aftentimerne arrangeres der forskellige former for aktiviteter, konkurrencer og underholdning. I miniklubben kan de 4-12 årige hygge sig med andre børn (her tales ikke skandinavisk) og i juli og august bliver der arrangeret specielle aktiviteter for de 13 årige i juniorklubben. Af andre aktiviteter kan nævnes bordtennis, billard, vandsportsaktiviteter på stranden og selvforkælelse i hotellets spa center, hvor vi varmt kan anbefale at du besøger det tyrkiske bad. Vær opmærksom på, at nogle aktiviteter og behandlinger i spa centret er mod betaling.
http://www.mixxtravel.dk/kemal-bay-hotel

Værelserne
Standardværelse:
302 elegant indrettede værelser på 32 m2 (max 2 voksne og 2 børn). Alle værelser indeholder en dobbeltseng/2 enkeltsenge centralt styret aircondition, minibar, TV, telefon, sikkerhedsboks (mod betaling), el-kedel, trådløst internet og balkon. 3 handicap værelser forefindes – spørg ved bestilling.
Familieværelse:
9 familieværelser på 55 m2 (ét stort rum – max 2 voksne og 2 børn). Samme faciliteter som standardværelserne.
Suite:
6 suiter på 80 m2 med 2 soveværelser (max 2 voksne og 2 børn). Samme faciliteter som standardværelserne.


Publiceret: 25 Oktober 2016