Sophia, Julie og Emilie havde det sjovt på tennisbanerne i Birkedal Tenniscenter.
Skriv kommentar
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Web-tv: "Ikke så svært når man først får det lært"

26 børn mødte op til første sommerferie-træningsdag hos Allerød Tennisklub

Af Michael Braunstein Foto og video: Mads Hussing
"Det er egentlig ikke så svært, når man først får det lært." Ordene kom fra Sophia, 10, Julie, 8 og Emilie, 7, og dét de talte om er tennis.

Tirsdag 14. juli var Sophia, Julie og Emilie sammen med 23 andre børn mødt op, da Allerød Tennisklub som et led i årets sommerferieaktiviteter bød indenfor til undervisning og spil på banerne i Birkedal Tenniscenter. Der blev gået til ivrigt til boldene, og der var masser af engangement og glade ansigter.

"Det er bare rigtigt sjovt," som Sophia, Julie og Emilie udtrykte det.

Det er træner Lisa Rosling, der igen i år står for Allerød Tennisklubs sommertennis for børn.

"Ingen af de 26, der kom i dag (14. juli, red.) har for alvor spillet før. Vi inddeler dem i grupper efter alder, og så får de lidt undervisning i forhånd, baghånd og serv, hvorefter de får lov til at spille selv, mens vi følger spillet og kommer med instruktioner. Torsdag (16. juli, red.) finder anden del af aktiviteten sted. Vi regner med, at de fleste vender tilbage, og her får de mere instruktion," sagde Lisa Rosling og fortsatte:

"Vi håber, at vi med tiltaget kan få børn og unge til at melde sig ind i Allerød Tennisklub, hvor vi har mange tilbud til dem, herunder begynderundervisning."

En tennishal er et stort ønske

Lisa Rosling lagde ikke skjul på, at et meget stort ønske for Allerød Tennisklub er at få en lokal tennishal.

"Vi mangler bedre indendørs faciliteter og muligheder, og en tennishal ville løse mange af vores problemer. I dag må vi leje lokaler i andre kommuner, hvilket kommunen iøvrigt må betale for, og der er ingen samling på klubaktiviteterne om vinteren, så også socialt ville en hal være et stort plus. Og den skulle jo bruges af alle tre lokale tennisklubber. Det må være vores tur nu, hvor fodbolden har fået deres," sagde Lisa Rosling.

Publiceret: 16. Juli 2009 07:00
Se også:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Allerød Nyt

ANNONCER
Se flere