Foto fra Europa Cup Cross for klubhold: Per le Fevre
Foto fra Europa Cup Cross for klubhold: Per le Fevre
Skriv kommentar
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Blovstrød Løverne nummer 5 i Europa

Fornem præstation ved Europa Cup Cross for klubhold

Anført af den olympiske løber, Anna Emilie Møller, leverede Blovstrød Løvernes kvinder en usædvanlig flot præstation ved Europa Cup Cross for klubhold.

Mesterskabet blev afviklet på en fantastisk bane ved Albufeira i det sydlige Portugal. Blovstrød stillede med det yngste hold af alle, da tre af løberne kun lige er rykket i seniorklassen. Men kvinderne var rolige og løb klogt op gennem feltet undervejs på de 6 km., der skulle tilbagelægges.

Anna Emilie Møller var med i førerfeltet, så længe kræfterne var til det, og sluttede som en flot nr. 8. Sylvia Kiberenge nåede også lige ind i top 10.

De øvrige fire løvinder arbejdede godt sammen og havde en fælles målsætning om at komme ind i top 40. Men en stærk afslutning lykkedes det for Lea Reime, som blev nr. 38 og Louise Rode som nr. 39, mens Sara Schou blev nr. 52 og Marie Holst Mørch nr. 57.

For hold blev det til en glædeligt overraskende femteplads efter de stærke hold fra Tyrkiet, Spanien og Storbritannien og foran stærke løbenationer som Irland, Tyskland, Italien, Frankrig, Belgien og Finland.

Publiceret: 08. Februar 2017 10:14
Se også:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Allerød Nyt

ANNONCER
Se flere