"Det kommer desværre ikke som nogen overraskelse for os, da vi har fornemmet, at den politiske vilje ikke var og er til stede," siger Thomas Frisch.
Skriv kommentar
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Borgergruppe: Det kommer ikke som en overraskelse

’En grøn kommune går i sort’ er ved at forberede næste træk

“Det kommer desværre ikke som nogen overraskelse for os, da vi har fornemmet, at den politiske vilje ikke var og er til stede.”

Sådan siger talsmand for borgergruppen 'En grøn kommune går i sort', Thomas Frisch, i en kommentar til, at der tegner sig et flertal i byrådet imod at nedlægge paragraf 14-forbud mod et asfaltværk i Farremosen.

“Når det så er sagt, så skal man lige huske på, at idéen om et paragraf 14-forbud jo ikke kom fra os, men fra byrådet selv, for at vise ansvar og handling. Så man kan jo kun undre sig over, at alle, på nær de konservative, nu trækker i land og netop ikke viser ansvar og handling,” siger Thomas Frisch og fortsætter:

“Vores tilgang til hele Farremose-sagen var, at VVM screeningen skulle gøres om, med fornyet høring samt vurdering af at få foretaget en fuld VVM undersøgelse. I skrivende stund er vi nu igang med at forberede vores næste træk, som ultimativt vil blive en stævning, og så kan det jo vise sig at trække et paragraf 14-forbud ville ikke bare være en god ide, men også nødvendigt,” siger talsmanden.

Publiceret: 14. November 2017 16:19
Se også:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder og
annoncer hver dag fra Allerød Nyt

Valget netop nu