Nikolaj Bührmann (SF) er en af flere, der blev harm over indlægget fra Morten Messerschmidt. Arkivfoto
Nikolaj Bührmann (SF) er en af flere, der blev harm over indlægget fra Morten Messerschmidt. Arkivfoto
Skriv kommentar
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Byrådsmedlem i svar til Messerschmidt: "Jeg betaler gerne"

Nikolaj Rachdi Bührmann, gift m. Jalila, far til 3 og byrådsmedlem i Allerød kommune, Ll Blovstrødvej 1,

Jeg, som Allerødborger og skatteborger i Danmark, er villig til at betale for vores internationale forpligtelser. Som medlem af civilsamfundet er jeg villig til at gøre en særskilt indsats for at integrere flygtninge og indvandrere i Allerød. Og som medlem af Allerød byråd er jeg villig til at sikre en politik, som gør at de børn som måtte komme til Danmark bliver inkluderet i dagtilbud, fritidsliv samt skoler og de voksne hurtigst muligt kommer i uddannelse eller arbejde, selvforsørgelse.

Læs udtalelserne fra Morten Messerschmidt her

Morten Messerschmidt har udnyttet en sag fra Allerød til endnu engang at komme med upassende udtalelser om flygtninge/indvandrere samt deres dertilhørende rettigheder og pligter i Danmark. “Import af enhver somalier” (handels-lingo), “Mohammeds kone ser ikke ud til at ville tage et arbejde” (dom af udseende), “Jeg hævder ikke, at alle fem forlader skolen som funktionelle analfabeter efter 8. klasse, eller at de bliver kriminelle eller islamister” (men får på denne måde lige udtrykt fortællingen om at det er sådan det muligvis hænger sammen), “jeg konstaterer, at som tommerfingerregel betyder flere muslimer også flere problemer” (muslim-bashing)...

Læs også: Mohamed fik en håndsrækning 

Ja, Morten, jeg er gift med en muslim - ja, Morten, vi har fået tre børn - nej, Morten, min kone er ikke importeret, hun har arbejde og tager hver dag en svær integrationsindsats på sig som socialrådgiver i NordVest - nej, Morten, mine børn er ikke analfabeter, kriminelle eller islamister.

Jeg er stolt af et Allerød, hvor fordomme og fremmedhad heldigvis ikke har fået fodfæste og hvor vi som beslutningstagere og civilsamfund anerkender den store indsats, som det kræver reelt at integrere mennesker. Uanset om det handler om den lokale fodboldklub, aftenskole, frivillige der er netværksfamilier eller indsamler tøj, møbler eller penge til flybilletter. Integration, Morten - du ved, det der som I ikke anerkender i Dansk Folkeparti og som fejlslagen politikførelse har vist i årtier ikke kan ske fra Christiansborg, men kun lokalt.

Jeg er stolt af et Allerød, hvor seneste kommunalvalg viste, at der hverken er plads til DF eller Nye Borgerlige, men hvor vi rykker sammen som kommune og civilsamfund, når der er behov for det.

Fik du læst: Längerich om citymanager til bymidten: "Det er tiltrængt"

Igen, jeg er villig til at betale for at vi som nation overholder de internationale konventioner - hvad jeg til gengæld er ved at være træt af at betale til, er narcissistiske EU-politikere, som bliver taget med hånden i honningkrukken og som bruger enhver given lejlighed til at promovere eget taburetklæberi.

Jeg vil til enhver tid forsvare Mortens, DFs og Nye Borgerliges ret til at stille op, deltage i og ytre sig i den offentlige debat - men jeg vil også insistere på min ret til at indtage de modsatte synspunkter... hermed gjort !

Publiceret: 31. Januar 2018 11:44
Leveret af Furesø Avis

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder og
annoncer hver dag fra Allerød Nyt