Skriv kommentar
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

DEBAT: Åbent brev til Boligkontoret Danmarks administrerende direktør

Poul Andersen, Rugvænget 6, Lillerød

”Ingen slinger i valsen i Lillerød Boligforening”

Sådan skrev du 27. februar 2015, som svar på mit debatindlæg i Allerød-Nyt, hvor jeg ytrede mig kritisk vedrørende måden, hvormed I pålagde lejerne i Lillerød Boligforenings afd.5, Rugvænget/Sydvænget huslejeforhøjelse på 7,74% svarende til kr. 179.361,- pr. år for afdelingens 35 lejemål tilsammen.

Ifølge Jeres huslejevarsling skyldtes lejeforhøjelsen primært øgede offentlige udgifter.

Hvordan forklarer du, nu hvor regnskabet for budgetåret 2015/16 foreligger, at omtalte lejeforhøjelse til ”dækning af øgede offentlige udgifter” nu er endt med et overskud på huslejeindtægterne på kr. 183.748,-?

Dit argument for at lejernes boligstøtte skulle tilgå administrationen var, at huslejen skal gå til boligerne. Som jeg ser det nu, går omtalte huslejeforhøjelse, til dækning af underskud, som administration og hovedbestyrelse har påført afdelingen, ved ikke respektere de beslutninger beboerne på demokratisk vis har vedtaget (beboernes beslutning om afledning af alt regnvand på afdelingens 35 matrikler ved hjælp af faskiner)

Underskud i en almen boligafdeling, skal afvikles over driften over en årrække på 3 år, i nødlidende afdelinger helt op til 10 år, netop for at undgå at huslejen tager en himmelflugt, som det er tilfældet i Lillerød Boligforenings afd. 5.

Vil du fastholde din påstand om, at der ikke er slinger i valsen?

Publiceret: 08. Marts 2017 09:57

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Allerød Nyt

ANNONCER
Se flere
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt