Blovstrød Listens kandidater.
Blovstrød Listens kandidater.
Skriv kommentar
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

DEBAT: Allerøds ældste lokalliste ønsker et godt valg

Erling Petersen, Gitte Damgård, Hanne Lindstrøm Nielsen, Michael Even Hansen, Harris Spangshauge og Käthe Hauptstein Nilsson, Blovstrød Listen

Fra Blovstrød Listen, Allerøds ældste lokalliste, ønsker vi alle et rigtig godt valg.

Som Allerøds ældste lokalliste med rødder tilbage i 2001, har vi mange interesser, og vi er et stærkt team.  Vores interesser er ikke blot en enkelt tangent, men et helt klaviatur.

Vores Byrådsmedlem, Erling Petersen har siddet i byrådet i 5 år og bor i Lynge men er Allerød borger med Stort A. For Erling er selv den mindste sag vigtig. Idrætten har altid stået ham meget nær. På kandidatlisten er Gitte Damgård fra Blovstrød med interesser for sikkerhed, tryghed, busser og værdighed. Hanne Lindstrøm Nielsen fra Lillerød med stort fokus på borgerinddragelse, lokalplanlægning, miljø og fredninger. Michael Even Hansen også fra Blovstrød med fokus på idræt, børn, unge og skoler nu og i fremtiden. Og ikke mindst Käthe Hauptstein Nilsson, der gerne vil bidrage til at holde de ældre i gang med blandt andet et hyggested i Lynge, samt Harris Spangshauge fra Lillerød, der ønsker at skabe fokus på en bedre og værdig tilværelse for Allerøds ældre medborgere.

Sammen er vi et superstærkt team, og vi håber, at mange vil stemme på os.

Vi ønsker alle et rigtigt godt valg og et godt resultat, til Allerøds bedste.

Publiceret: 20. November 2017 10:52

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder og
annoncer hver dag fra Allerød Nyt

Valget netop nu