Kommunalvalg 2017
Theodore Gbouable, byrådsmedlem, S, medlem af Sundheds- og velfærdsudvalget.
Theodore Gbouable, byrådsmedlem, S, medlem af Sundheds- og velfærdsudvalget.
Skriv kommentar
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

DEBAT: Anstændig pleje til vores ældre!

Af Theodore Gbouable, byrådsmedlem, S, medlem af Sundheds- og velfærdsudvalget

Socialdemokraterne har valgt at rejse en sag om at tilbageføre beskårede midler til ældreplejen. Allerød Kommune ligger 3. lavest i Danmark, når det handler om midler til pleje af vores ældre. Samtidig har vi netop behandlet et regnskab med et markant overskud på 52 mio. kr. herunder 40 mio. under servicerammen.

Derfor må nedskæringer på ældreplejen stoppe med det samme, og vi må genoprette en anstændig ældrepleje ved at tilbageføre nogle af de sparede midler, så vi kan få flere varme hænder til at tage sig af de ældre.

Helt konkret har jeg rejst sagen i udvalget, som nu har besluttet at undersøge, hvordan en eventuel tilførsel af ressourcer til plejecentre kan give størst mulig effekt.

Socialdemokraterne vil insistere på, at der skal sikres en stabil og anstændig normering for de mest plejekrævende ældre, så man kan have tillid til kvaliteten i de kommende år.

Kommunerne udfordres generelt af et stigende antal ældre, men sundere livsstil og en forbedret økonomi muliggør en bedre pleje for de mest plejekrævende – såfremt der er opbakning til forslagene fra undersøgelsen.

Publiceret: 08. Maj 2017 15:58
Se også:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Allerød Nyt

ANNONCER
Se flere
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt