Skriv kommentar
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

DEBAT: Der er da kommet tre nye skoler i 2016, borgmester

Af Thomas Willumsen, Gl. Lyngevej 84

Kære borgmester Jørgen Johansen. Tak for din nytårshilsen.

Det var dog med en vis forundring, at jeg kunne læse, at du beskrev at 2016 blev året, hvor to nye skoler så dagens lys i Allerød. Mig bekendt er det tre nye skoler.

Allerød Kommune fik nemlig sin første privatskole, Allerød Privatskole, som blev dannet af en gruppe initiativrige forældre, der ønskede et alternativ til folkeskolerne i kommunen. En kæmpe indsats blev lagt for dagen, og det lykkedes oven i købet, at få til huse i en for byen særlig bygning, nemlig Ny Allerødgård, som efter at have ligget ubeboet i lang tid, fik nyt liv.

Der er ingen tvivl om, at det har været kontroversielt for mange borgere i kommunen, og der har været, og er desværre stadig, mange rygter og historier om skolen, som ikke har sin gang på jord.

Virkeligheden er nemlig den, at der er etableret en helt enestående skole med de mest fantastiske lærere, der ved hjælp af forældreopbakning og en ekstremt dedikeret ledelse har skabt nogle skønne rammer til glæde for børnene i Allerød.

I skrivende stund har Mikkel og Lenes (skoleledelsen) nytårshilsen ligget på hjemmesiden i cirka 24 timer. Deres videohilsen har opnået over 5.800 visninger og 152 likes, hvilket understreger den tilslutning, interesse og opbakning der er til skolen.

Det er mig en gåde, at I bliver med at lukke øjnene for den succes skolen har opnået på rekord-tid, og at I ikke omfavner dette, er stolte af dette, og ikke mindst omtaler dette.

Jeg ville som, borgmester i Allerød Kommune, være stolt over den mangfoldighed byen tilbyder, og stolt af at vise de skønne skoler frem, som min by kan tilbyde.

Publiceret: 09. Januar 2017 01:12
Se også:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Allerød Nyt

ANNONCER
Se flere
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt