Temafoto.
Skriv kommentar
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

DEBAT: Erik Lund benægter egen bekræftelse

Af Ivan Kastrup, Parkvej 12, 3450 Allerød

"Jeg har aldrig bekræftet, at udbudsreglerne ikke er overholdt"

"Nej, udbudsreglerne er ikke overholdt"

Dette er to citater fra Erik Lund i debatterne hhv. "Vi bruger alle de penge vi må" af 17. maj 2017, samt "Få et effektivt indkøb - der er mange penge at spare" af 9. januar 2017.

Men hvad mener Hr. Erik Lund egentlig? Er udbudsreglerne overholdt i låsesagen? Og har Hr. Erik Lund mon bekræftet at disse ikke blev overholdt, jf. hans udmelding i maj måned?

Jeg mener at sidstnævnte citat er tydelig i sin substans. Erik Lund udmelder direkte, at udbudsreglerne ikke blev overholdt.

Men - hvorfor skriver Erik Lund så - fire måneder senere - at han ikke har bekræftet at udbudsreglerne ikke er overholdt? Skyldes det forglemmelse?

Godtnok har Hr. Erik Lund brugt meget energi på at undgå at besvare simple spørgsmål om hvorvidt han mener at udbudsreglerne ikke blev overholdt. Hr. Erik Lund har sågar direkte skrevet, at det er fuldstændig ligegyldigt hvad byrådsmedlemmerne mener i sådan en sag.

Men - kunne det ikke være rart at få en klar udmelding fra Hr. Erik lund efterhånden? Og også selvom han - trods det er ligegyldig hvad byrådsmedlemmerne mener i sådan en sag - alligevel har taget rapporten til efterretning?

For byrådsmedlemmernes mening i sådan en sag er vel ikke ligegyldig?

Publiceret: 08. Juni 2017 01:12
Se også:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Allerød Nyt

ANNONCER
Se flere