Else-Marie Madsen.
Else-Marie Madsen.
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

DEBAT: Flygtninge er en voldsom byrde for kommunen

Else-Marie Madsen, Dansk Folkeparti

Flygtninge er en voldsom byrde for kommunen. Derfor bør vi være bedre til at kigge på de sociale ydelser til flygtninge.

I 2016 var netto udgiften 23 mio kr. som ikke dækkes af staten. 2017 forventes det at være 16.5 mio. kr.

Dansk Folkeparti ønsker ikke flere besparelse på ældre - børne eller skoleområdet, ikke flere besparelser på kernevelfærden. Der skal nytænkning til, og der skal kigges på andre områder for besparelser. Det er de samme besparelse år efter år. Der kan ikke spares mere på velfærden her i kommunen.

Dansk Folkeparti ønsker ikke at integrere flygtninge i Danmark. Hvis vi føler, det er nødvendigt at indgå en aftale, som omhandler integration af flygtninge, vil vi kraftigt forlange, at det skrives ind i en aftale, at der skal ske en opsøgende indsats fra kommunes side for at tilskynde flygtninge og deres familier til at rejse hjem.

Vi vil henvise til finanslovsaftalen for 2017, hvor der ydes tilskud til flygtninge og indvandrere, som frivilligt rejser. Kommunen modtager 25.000 kr. fra staten, hver gang kommunen får aftalt med en flygtning om hjemrejse. Hver voksen over 18 år får 133.856 kr. til at starte et nyt liv for i hjemlandet.

Publiceret: 28. April 2017 12:07

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Allerød Nyt

ANNONCER
Se flere
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt