Kommunalvalg 2017
Lars Bacher, byrådsmedlem, K.
Lars Bacher, byrådsmedlem, K.
Skriv kommentar
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

DEBAT: Grådige? Nej, ansvarlige!

Af Lars Bacher, byrådsmedlem, K

I sin meget lange gennemgang af skolestruktur-sagen sætter Jesper Lander mærkaten "grådige" på Venstre og Konservative med påstanden om, at vi har ødelagt to skoler for at spare penge.

Nej, det handler ikke om grådighed, men om ansvarlighed og modet til at tage nødvendige beslutninger på baggrund af den demografiske udvikling i form af et forventet faldende børne- og elevtal.

Lad os afholde os fra at sætte prædikater på folk.

Jeg sidder ikke i Ebberød Byråd, men tager del i et sundt lokalt demokrati, hvor meninger brydes, og sager nogle gange bliver gjort komplicerede eller fører til beslutninger, ikke alle er enige i.

Som alle andre partier og lister i byrådet er Konservative kun interesseret i at have de bedst mulige skoler for de penge, vi nu engang finder det mest ansvarligt at bruge set i forhold til kommunens mange andre forpligtelser.

I min verden er vi nået meget langt med den seneste bevilling, der giver skolerne tre millioner kroner til drift og 16 millioner kroner yderligere til anlægsudgifter.

Det er en beslutning, der peger fremad og åbner for mere samarbejde - både i byrådet og i forholdet mellem byrådet og skolerne.

Publiceret: 22. Marts 2017 09:33
Se også:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Allerød Nyt

Bøger
Forsiden netop nu
ANNONCER
Se flere
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt