Skriv kommentar
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

DEBAT: Håndværker hoppede ind af soveværelsesvinduet

Af Anja Helova Nûk Hansen, Uglevang 44 2th

Det er mig fuld stædigt uforståeligt samt helt uacceptabelt, at jeg igen står med en del af min lejlighed der ikke er brugbar. Og nu på ubestemt tid. Nu kan jeg, grundet uoverensstemmelser igen, bare stå stand by igen!

Denne gang er det min datters værelse, der ikke er brugbart grundet vinduesskift. Arbejdet står stille og værelset kan i den periode ikke benyttes. Endnu engang overholder I ikke selv jeres varslinger. Endnu engang bliver det forventet arbejde i selv med datoer og har varslet, ikke udført.

Jeg går derfor stærkt ud fra at I hurtigst muligt melder til Lillerød Boligforening i hvilke perioder, jeg i denne langtrukne renoveringssag har været udsat for følgende, så jeg kan få den huslejekompensation jeg lovmæssigt har til gode, grundet lejligheden af flere omgange ikke har været beboelig.

INGEN burde udsættes for det I udsætter os beboer for. I havde på INGEN selv måde accepteret en lignende behandling.

Listen er lang:

Håndværker der hopper ind gennem mit soveværelses vindue klokken 06.55 og råber 'godmorgen - så står vi op", mens jeg har overnattende gæster. Det er ekstremt uacceptabelt og grænseoverskridende og klart en overskridelse af privatlivets fred.

Jeg forstår på ingen måde, at når I nu så fint har skiftet hoveddøren, hvorfor denne ikke blev brugt. Jeg er glad for, jeg havde overnattede gæster, der kan afhøres som vidne, samt film jeg lavede af hændelsen.

Håndværkere der, noget så respektløst, løfter op i den sparsomme rockwool, man endelig efter lang tid, beslutter sig for at lukke hullet ud i det fri med, mellem tag og vindue, og gudhjælpemig, åbenlyst kigger ned til mig i mit soveværelse mens jeg, prøver at få varmen og har ørepropper i grundet larmen fra taget.

Intet vand (nogle gange en uge af gangen), hvor vi bliver truet med bøde på ca. 12.700 kr., hvis vi bruger vand og det kommer i afløbet).

Ingen varme i stue samt to børneværelser og kun 1 lille olieradiator til at varme en 98 kvm. lejlighed op med. Der var ingen radiator i december 2016. Stuen blev lukket af, og fyldt med en støvvæg samt møbler, da både altan og møbler skulle flyttes halvanden til to meter ind. Ergo kunne stuen ikke bruges.

Der var ingen isoleringen på loftet, derfor kunne de resterende radiatorer ikke varme resten af lejligheden op.

Der er ingen loftsisolering på loftet (på grund af tagudskiftning i december 2016), men masser af støj, støv og renden på stillads uden for ens vinduer. Det betyder intet privatliv.

Ingen isolering fra vindue til loft. Der var åbent hele vejen ud (også i december 2016 både i køkken, soveværelse, stue og værelse på grund af vinduesudskiftning).

Køkkenet kunne ikke benyttes af flere omgang på grund af vinduesudskiftning, opsætning af stikkontakter, renovering af faldstammer og vandet blev lukket af flere omgange.

Lejligheden har konstant skulle gøres rent efter håndværkere, der også har efterladt ridser i gulv og karme. Der er rotter i kældre og på altaner, og der er skrald der flyder overalt. Og det er bare et lille udpluk.

Jeg forventer derfor et svar retur fra en, der faktisk kan/har og tør taget et ansvar samt beslutning. Jeg godtager IKKE en undskyldning eller et svar med at det er beklageligt, at jeg skal vise forståelse og tålmodighed. Den er for længst brugt.

Jeg har to børn, der er diagnosticeret samt har selv komplekst PTSD. Jeg har på alle punkter gjort, hvad der stod på alle varsler. Men der INGEN tålmodighed, forståelse eller accept til overs for en så uprofessionelt mangelfuldt bygge-/renoveringssag tilbage.

Til gengæld har jeg, samt mange andre, søreme fået ekstra varmeregning, selv om virksomheden Dahl sendte en skrivelse ud lydende på, at vi bare skulle skrue op for de resterende radiatorer, da vi IKKE ville blive krævet ekstra i varmeregning.

Og nu står vi igen i uvisheden om et varsel, der blev sendt ud angående vinduer, fuger samt gardinkasser, der skal skiftes samt nedtages igen grundet ingen isolering mellen vinduerne, i fugerne eller gardinkasserne, hvilket vil bevirke, at vi vil komme til at mærke stor træk til efteråret/vinter og vil fryse igen...

Hvad skal der til, før der er en eller nogen, der tager ansvaret?

Kan det være rigtigt, at vi beboere skal forblive i det her bondefangeri?

Kan det passe, at Lillerød Boligforening må hæve huslejen med over 14 procent per kvadratmeter ifølge loven om huslejestigninger samt renovering?

Har Lillerød Boligforening udarbejdet en vedligeholdelsesplan, som de kan fremvise os beboere?

Publiceret: 28. Juni 2017 14:05
Se også:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Allerød Nyt

Bøger
Forsiden netop nu
ANNONCER
Se flere
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt