Kommunalvalg 2017
Poul Albrechtsen, byrådsmedlem, K.
Poul Albrechtsen, byrådsmedlem, K.
Skriv kommentar
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

DEBAT: Kulturtorvet rykker nærmere ...

Af Poul Albrechtsen, byrådsmedlem, K

I det sidste års tid er der blevet afholdt en del møder med hensyn til Kulturtorvets etablering. Der er nedsat en referencegruppe, som består af personer fra bymidtens handlende, de ansvarlige for de politiske udvalg i byrådet, som tovholdere for Kulturtorvets realisering.

Det er et gammelt ønske, som Allerødborgerne gerne ser virkeliggjort. Første del var renoveringen af biblioteket, og etablering af bibliotekshaven. Nu skal vi videre med resten af Kulturtorvet, op mod Mungo Park og videre til Allerød station og M.D. Madsensvej.

Det er vigtigt, at vi gør vores bymidte/Kulturtorv attraktivt i forhold til de opkringliggende bymidter: Farum, Hillerød og Birkerød, ellers glider interessen for Allerød os af hænde, det må ikke ske. Vi har alle muligheder, for at gøre en indkøbstur spændende i Allerød.

Vores fordele: Mange forskellige butikker tæt på stationen, og en velfungerende gågade, fine parkeringsmuligheder og købedygtige borgere.

Vores svagheder er på udvalgsvarehandelen, og sparsomt restaurations- og cafelivsmiljø, samt flere tomme butiksfacader.

Kulturtorvet skal blive et mødested for byens borgere, og med fritidstilbud for alle. Der skal være mange aktiviteter, til at sikre liv i bymidten, så mødet hos Brillehuset var en meget vellykket begyndelse. Allerøds borgere fortjener det.

Publiceret: 08. Maj 2017 16:12
Se også:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Allerød Nyt

ANNONCER
Se flere
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt