Flemming Ipsen.
Flemming Ipsen.
Skriv kommentar
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

DEBAT: Mange sygedage - og ansatte, der forlader kommunen?

Flemming Ipsen, formand og byrådskandidat, Vores Allerød

Vi skal passe på de resurser, vi har. Det gælder også kommunens ansatte. Det er dem, der sørger for at passe vore børn, sikre dem en god uddannelse og sidst men ikke mindst passe vore ældre, når det er påkrævet.

Det er dem, vi om morgenen overlader vore små børn til. Det er dem, der giver vore børn en god uddannelse. Det er dem, der tager hånd om de af vore ældre, der har brug for omsorg, pleje og tryghed.

Vores Allerød er bekymret, når Allerød Kommune i gennemsnit har mere end 11 dages sygefravær pr. ansat. På årsbasis løber det op i 20.000 timer (bedste bud). I 2016 forlod mere end hver 5. ansatte Allerød Kommune. Det er en stor udskiftning. Hvad er årsagen? Er det naturlig afgang? Eller hvad er forklaringen? Hver gang en medarbejder forlader kommunen, går værdifuld information tabt, som skal genopbygges – det koster. Det betyder nye ansigter i pasning, uddannelse og ældrepleje, som for nogens vedkommende skaber utryghed.

Vores Allerød mener, det er vigtigt, at vore medarbejdere trives af hensyn til medarbejderne, borgerne og kommunekassen. Vores Allerød vil have afdækket årsagerne og gøre noget ved dem.

Publiceret: 19. Oktober 2017 11:59

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder og
annoncer hver dag fra Allerød Nyt

Valget netop nu
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt