Skriv kommentar
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

DEBAT: Skulle vi snart vågne op i Allerød!

Af Christian Bang Søndergaard, Skovhegnet 17, 3450 Allerød

Blogger, radiovært, klummeredaktør med mere, Anne Sophia Hermansen, var for nylig moderator til et erhvervsarrangement i Høje-Taastrup, hvor kommunen indbød det lokale erhvervsliv til en snak om vækst og muligheder.

Her blev der diskuteret, hvordan kommune og erhvervsliv bedst hjælper hinanden i en tid, hvor teknologiske forandringer står i kø. Borgmesteren i Høje-Taastrup kunne i den forbindelse oplyse, at det er lykkedes kommunen at etablere 8000 nye jobs i de sidste fire år.

Tænk engang hvad 8000 jobs gør for Høje-Taastrups huspriser, borgertrivsel, skattegrundlag etc. etc.

Indsatsen i Høje-Taastrup står i skærende kontrakt til Allerød, som vi kunne læse i Borgmesterens nytårshilsen. Her er "nyhederne" en administrativ sammenlægning af to skoler og et samarbejde om spildevand. Hurra, hvor det går hurtigt i Allerød.

Efter 20 år i vores skønne område, kan jeg konstatere, at pladsen foran Mungo Park stadig ligner et industriområde i en Bulgarsk provinsby trods store planer om "byens plads", "torvehaller" etc. Samtidig undrer det byrådet, at der et tomme butikker i bymidten.

Erhvervspolitik er ikke-eksisterende, og vi ligger lavt i de forskellige undersøgelser om erhvervslivets tilfredshed.

Hvad er Allerøds vision? Hvad vil vi være bedst til? Hvordan vil det nye byråd føre byen trygt ind i fremtiden?

Det håber jeg, at vi borgere vil udfordre byrådet på i den kommende valgkamp. Tænk på, hvad vi kunne udrette, hvis vi vågnede op og turde tænke stort og ambitiøst.

Publiceret: 12. Januar 2017 09:57

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Allerød Nyt

ANNONCER
Se flere
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt