Temafoto.
Skriv kommentar
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

DEBAT: Swingerklubber er bordeller

Margrethe Nørskov . Slettebakken 1, 3400 Hillerød
SOSEScript: GetTrueLastModified.js failed executing with the following error: Error on line 30 position 2: Unspecified error occurred on SQL Server. Connection may have been terminated by the server.

Af Margrethe Nørskov, Slettebakken 1, 3400 Hillerød

Livet kan uden tvivl blive mere end almindelig trivielt ude bag alle de gule mursten i Allerøds parcelhuskvarterer.

Er det så ikke bare forfriskende og frisindet med en ny lille swingerklub, hvor "fri sex" i alle afskygninger kan kvæle lidt af kedsomheden?

Det er nogenlunde den forestilling, de fleste mennesker har om såkaldte swingerklubber. Det er meget langt fra virkeligheden.

Via mit tidligere arbejde på et værested for prostituerede havde vi et tæt samarbejde med politiet. Her var daværende kriminalassistent Erik Flemming Hauervig mand for at afsløre, hvad swingerklubber i virkeligheden er.

Det er intet andet end camouflerede bordeller, hvor politiet ofte måtte lave razziaer i kampen mod kvindehandel. Enhver kan sige sig selv, at frie danske kvinder, med en uskadt psyke ikke vil lægge krop til en endeløs række af mænds seksuelle perversioner.

Oven i købet blive fornedret mens andre ser på. Men så er det jo godt at verdenshistoriens største slavemarked, vor tids handel med kvinder og børn til sexindustrien, kan levere varen ...

Nej ærlig talt. Mens vi venter på den samme lov som i Sverige, der kriminaliserer mænds seksuelle overgreb, camoufleret med betaling, bør ethvert samvittighedsfuldt menneske yde modstand mod disse forkvaklede foranstaltninger.

Husk, det er tilladt at fotografere folk i det offentlige rum. Også de, der på vej ind for at støtte denne garant for overgreb og ødelagte menneskeliv.

Publiceret: 21. Juni 2017 11:03

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Allerød Nyt

ANNONCER
Se flere
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt