Mette Abildgaard, medlem af Folketinget for Det Konservative Folkeparti.
Mette Abildgaard, medlem af Folketinget for Det Konservative Folkeparti.
Skriv kommentar
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

DEBAT: Vi sikrer et grønnere Danmark

Af Mette Abildgaard, medlem af Folketinget for Det Konservative Folkeparti

For nylig blev abonnementstjenesten 'Din Natur' lanceret, som er med til at skabe en mere direkte kommunikation mellem landmænd og kommuner.

Det er en utrolig god tjeneste, som gør det lettere for landmændene at beskytte den særligt sårbare natur, da de nu kan få en direkte besked, hvis der sker nogle ændringer i naturen eller på deres ejendomme.

Vi har i Det Konservative Folkeparti sikret en Naturpakke, hvor der blandt andet er afsat 0,4 millioner kroner til at udvikle abonnementstjenesten 'Din Natur' og nu er den endelig tilgængelig. Det er positivt både for landmændene – men også for naturen.

For de danske landmænd er store naturforvaltere, og derfor er det vigtigt at tænke dem ind, når der skal skabes forbedringer for naturen. Derfor indgår det som en del af Naturpakken, at landmændene skal have undervisning og efteruddannelse i naturpleje, så de kan være klædte på til den opgave, det er at passe på naturen.

Jeg glæder mig over tjenesten, da den kan være med til at gøre det lettere for landmændene at holde sig opdateret på de eventuelle ændringer, der måtte ske i naturen omkring eller på deres ejendomme.

Vi skal passe på den danske natur, og derfor glæder jeg mig meget over, at denne tjeneste er kommet. Det er med til at skabe en balance mellem behovet for at beskytte naturen og menneskets behov for at bruge naturen.

For vi har et ansvar for både at beskytte naturen og samtidig sikre, at vi kan videregive den i lige så god stand – men allerhelst bedre – til kommende generationer. Og det her er bestemt et skridt i den rigtige retning.

Publiceret: 31. Marts 2017 15:48
Se også:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Allerød Nyt

ANNONCER
Se flere
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt