28. september blev den første officielle Serie 1 floorball-kamp i Allerød spillet. Allerød Floorballs senior herrehold mødte Lyngby Floorball Forening. Foto: Allerød Floorball
28. september blev den første officielle Serie 1 floorball-kamp i Allerød spillet. Allerød Floorballs senior herrehold mødte Lyngby Floorball Forening. Foto: Allerød Floorball
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Første officielle floorball-kamp i Allerød

Allerød Floorball har på kort tid vokset sig stor

Torsdag 28. september blev den første officielle Serie 1 floorball-kamp i Allerød spillet af Allerød Floorballs (AF) senior herrehold. Modstanderne var fra Lyngby Floorball Forening.

Efter en flot sejr på 8-7 over Helsingør på udebane var det var et koncentreret hold, som var klar til kamp i den første officielle floorball-dyst i Allerød Kommune. Desværre kom Allerød bagefter allerede efter 4:31, da Lyngby scorede kampens første mål.

Allerød kæmpede for reducering, men trods flere gode chancer lykkedes det ikke. Målet var nærmest forhekset, og trods et væld af chancer og tre skud på stolpen, ville bolden bare ikke i nettet.

Lyngby derimod var effektive og scorede yderligere to mål i både 2. og 3. periode, og kampens endelige resultat blev derfor 5-0 til Lyngby Floorball Forening.

Heldigvis fik Allerød mulighed for revanche, da holdet allerede søndag eftermiddag var på besøg i Jægerspris. Her blev snakken om målkrisen hurtigt afblæst, og AF vandt meget overbevisende 9-3.

Udover herreholdet så har Allerød Floorball også et U11 flex hold tilmeldt Danmarksturneringen, som indtil nu har en sejr og et nederlag i deres debutsæson.

Allerød Floorball er en forholdsvis ny forening i fritidsudbuddet i Allerød. Klubben har på kort tid vokset sig stor og tæller i dag mere end 110 medlemmer fordelt på både børn og voksne. Allerød Floorball støtter op omkring det lokale idrætsliv og har deltaget i Klassekampen, Skolernes Floorball Dag og Gadeidrættens dag.

Foreningens motto er 'Fællesskabet fremfor mesterskabet'.

Publiceret: 05. Oktober 2017 10:00

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder og
annoncer hver dag fra Allerød Nyt

ANNONCER
Se flere