Kommentaren fra Morten Messerscmidt har også fået folketingsmedlem Martin Lidegaard  til tasterne. Arkivfoto
Kommentaren fra Morten Messerscmidt har også fået folketingsmedlem Martin Lidegaard til tasterne. Arkivfoto
Skriv kommentar
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Folketingsmedlem i svar til Messerschmidt: "Godhed koster ikke"

Martin Lidegaard, medlem af folketinget. 

I sidste nummer af Allerød Nyt hidser Morten Messerschmidt (DF) sig op over de gode borgere, der har hjulpet en flygtning med at få sin familie til Danmark. For hvem skal betale for godheden, spørger Messerschmidt.

Men hvem siger, at deres godhed koster? Det går den rigtige vej med integrationen i Danmark. Hvert år kommer stadigt flere flygtninge og indvandrere i arbejde. Ifølge Danmarks Statstik er 71% af ikke vestlige indvandrere og flygtninge nu i arbejde og bidrager til det danske samfund - tilsvarende tal for etniske danskere er 84%. 

Det kan stadig blive bedre, og det skal blive bedre. For vi har brug for flere hænder og hoveder i Danmark. Faktisk mangler vi alt fra sosu-assistenter over læger til folk i bygge,- og anlægsbranchen. Derfor er det afgørende, at alle bidrager. Og derfor giver det ikke bare menneskeligt, men også økonomisk, bedst mening at give alle flygtninge den hånd i starten, der gør, at de kan blive en ressource for Danmark.

Det giver til gengæld ingen mening at gøre, som DF foreslog før jul: At forhindre flygtninge i at arbejde og forhindre deres børn i at lære dansk. Hvem skulle det dog gavne? 

Der er åbenlyst grænser for, hvor mange flygtninge vi kan tage i Danmark. Derfor er kontrol over antallet nødvendigt. Men de flygtninge, som rent faktisk kommer til Danmark, har vi al mulig interesse i at give de bedste muligheder for at blive en succes. 

Og det har man nu lettere ved, når man får lov til at leve med sin hustru og børn. 

 

 

 

Radikale Venstre / The Social Liberal Party

Publiceret: 30. Januar 2018 11:00

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder og
annoncer hver dag fra Allerød Nyt