Susan Hovmand Lysdal vil på Allerød Bibliotek holde et oplæg om alternativ behandling af kræft med særlig fokus på cannabis. Pressefoto
Susan Hovmand Lysdal vil på Allerød Bibliotek holde et oplæg om alternativ behandling af kræft med særlig fokus på cannabis. Pressefoto
Skriv kommentar
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Foredrag: Hvad ved du om cannabis?

Hvordan bruges cannabis og alternativ behandling i forbindelse med kræftsygdomme? Det giver Susan Hovmand Lysdal, projektleder ved Kræftens Bekæmpelse, svaret på i et foredrag onsdag 21. februar kl. 19 på Allerød Bibliotek.

Den 1. januar trådte en forsøgsordning med medicinsk cannabis i kraft. Ordningen giver læger mulighed for at udskrive en ny type cannabisprodukter, som ikke tidligere har været lovlige i Danmark.

Læs også: Kursus om den økologiske have

I den forbindelse har Allerød Bibliotek inviteret cand.scient.san.publ og ph.d Susan Hovmand Lysdal til at holde et oplæg om alternativ behandling af kræft med særlig fokus på cannabis.

Hun vil fortælle om, hvad alternativ behandling er og hvor mange kræftpatienter, der bruger alternativ behandling - med et videnskabeligt udgangspunkt formidlet på en forståelig måde.

Billetter á 30 kr. kan købes på bibliotekets hjemmeside eller ved personlig henvendelse på biblioteket.

gs

Publiceret: 13. Februar 2018 06:00

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder og
annoncer hver dag fra Allerød Nyt