Pia Mathisen og Unik Frølunde og Ida Marie Veilis og Højgaards Fronar gjorde det igen flot, da der var Sjællandmesterskab for fjordheste.
Pia Mathisen og Unik Frølunde og Ida Marie Veilis og Højgaards Fronar gjorde det igen flot, da der var Sjællandmesterskab for fjordheste.
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Fornem indsats af Stutsborg-ryttere

Ida Marie Veilis på Højgaards Fronar vandt Sjællandsmesterskabet i junior dressur, Pia Mathiesen og Unik Frølunde blev nr. 2 i senior dressur og Tess Mørck blev nr. 5 i senior dressur.

Det blev resultatet, da de dygtige piger fra Stutsborg Ridecenter deltog i Sjællandmesterskabet for fjordheste.

Dressur afvikles i en samlet procentklasse, hvor sværhedsgrader ganges op efter koefficienttabel. Har man redet 65 pct. eller mere er det ikke tilladt at gå et program ned.

I junior dressur var der syv deltagere, og Ida Marie Veilis på Højgaards Fronar skulle ride det sværeste program i denne klasse. Ida havde redet programmet til Stutsborg stævnet i maj og håbede, selvom sværhedsgraden i programmet var høj, at kunne ride et flot program. Det må man sige lykkedes: De red til 73,322 pct., mens nummer to i klassen red til 69,565 pct. Ida Marie Veilis og Højgaards Fronar vandt derfor Sjællandsmesterskabet i junior dressur.

I senior dressur var der 17 deltagere. Pia Mathiesen på Unik Frølunde, ejer Karina Simonsen, gjorde det flot til 72,929 pct. og blev nr. 2. Tess Mørck på Fønix Herkules blev nr. 5.

I spring skal man starte i den højeste klasse, man har gennemført til fjordhestestævne, D eller C stævner.

I senior spring var der ni deltagere, hvor Pia Mathiesen på Unik Frølunde skulle springe det højeste i klassen 95 cm og Mathilde Nielsen på Fønix Herkules skulle springe 90 cm. De vidste det blev svært, da banen også havde fået meget regn og var tung at ride på. De gjorde, hvad de kunne - Pia på Unik blev nr. 4 og Mathilde på Herkules blev nr. 6.

Publiceret: 16. Oktober 2017 07:00

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder og
annoncer hver dag fra Allerød Nyt

ANNONCER
Se flere