Flere unge skal arbejde hos XL-BYG i Allerød. Derfor iværksættes en ny kampagne for at få de unge gjort interesserede. Pressefoto
Flere unge skal arbejde hos XL-BYG i Allerød. Derfor iværksættes en ny kampagne for at få de unge gjort interesserede. Pressefoto
Skriv kommentar
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Fremtidens unge skal tiltrækkes af træ

Statistikkerne taler deres tydelige sprog. Faguddannet arbejdskraft bliver en af fremtidens mangelvarer og vækstbarrierer i hele landet. Det kræver handling hos XL-BYG CF Allerød, der som en del af den landsdækkende byggevarekæde nu går i offensiven for at tiltrække fremtidens talenter til Allerøds byggevarebranche.

Målet for XL-BYG er at tiltrække 50 procent flere elever om året til kædens 118 forretninger. Midlet er en massiv kampagne- og uddannelsesindsats, som skal medvirke til at spotte talenterne og fortælle de unge, hvad byggevarebranchen og de lokale XL-BYG forretninger har at tilbyde som uddannelsessted.

“Vi vil udvikle og holde på de unge talenter i Allerød og omegn for at understøtte kædens vækst på landsplan. Ved at styrke indsatsen overfor unge, som er på vej ud på arbejdsmarkedet, håber vi at kunne tiltrække og bevare arbejdskraften i Allerød i stedet for, at de unge søger mod større byer,” udtaler oplæringsansvarlig Dion Madsen fra XL-Byg CF Allerød.

Publiceret: 16. April 2017 09:00

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Allerød Nyt

ANNONCER
Se flere