Formanden for Allerød Handelsforening, Lene Krogh, overrakte diplom, blomster og vin til Lars Wagtberg som tegn på, at Bog & idé er kåret til ’Årets Butik’ 2016.
Formanden for Allerød Handelsforening, Lene Krogh, overrakte diplom, blomster og vin til Lars Wagtberg som tegn på, at Bog & idé er kåret til ’Årets Butik’ 2016.
Skriv kommentar
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Genvalgt formand: Handelsbyen Lillerøds fremtid ser lys ud

Lene Krogh blev genvalgt som formand for Allerød Handelsforening på foreningens generalforsamling

“Jeg ser super lyst på fremtiden for Lillerød som handelsby. Der er mange, mange gode initiativer, der støtter og styrker os.”

Sådan siger formanden for Allerød Handelsforening, Lene Krogh, Brillehuset. På generalforsamlingen i Allerød Handelsforening 16. marts blev Lene Krogh genvalgt til formandsposten.

“Vi er rigtigt glade for byen og for vores kunder, der bakker os flot op. Vi er også glade for samarbejdet med Allerød Kommune om udviklingen af byen, eksempelvis om Kulturtorvet. Vi bliver inddraget og spurgt mere end før, og det ser vi særdeles positivt på,” siger Lene Krogh og fortsætter:

“Nybyggeriet Postgården byder vi velkomment, det er en god og spændende port til byen. Og det er klart, at det vil styrke hele byen, at Mungo Park bliver udbygget, så det ser vi frem til.”

“Vi vil i foreningen arbejde videre med de mange gode aktiviteter, vi har planlagt. Det næste er 'White Friday' fredag 31. marts, hvor butikkerne holder åbent til kl. 20.00, og hvor der vil være meget at komme efter, ikke mindst underholdning ved musikskolen.”

Også de øvrige bestyrelsesmedlemmer i Allerød Handelsforening blev genvalgt på generalforsamlingen.

Bog & idé er ’Årets Butik’

På generalforsamlingen blev Bog & idé kåret til 'Årets Butik 2016'.

Om valget af Bog & idé sagde Lene Krogh blandt andet, at det i år var besluttet at fremhæve et medlem, som har vist sig at være særdeles levedygtig.

“Butikken har været i byen siden 1962 og har skiftet ejer et par gange. I dag drives den af 2. generation Wagtberg. Det er selvfølgelig Bog & idé, jeg taler om. Lars Wagtberg har siden 2004, hvor han overtog den fra sin far, Erik Wagtberg, stået i spidsen for butikken,” sagde Lene Krogh og fortsatte:

“Lars er altid aktiv og synlig i gadebilledet – ikke mindst ved vores arrangementer. Han har også ydet en rigtig god indsats i aktivitetsudvalget og er nu formand for den arbejdsgruppe, der - når det er nødvendigt - trækker i arbejdstøjet og opsætter flag og bannere og andre ting i bymidten.”

“Lars - kom og få dit velfortjente og synlige bevis for, at du og dine medarbejdere – og ikke mindst din far, som jo stadig ses i butikken - i hele 2017 kan smykke jer med titlen 'Årets Butik'.”

Publiceret: 17. Marts 2017 11:19
Se også:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Allerød Nyt

ANNONCER
Se flere
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt