Inden Ronald McDonald BørneFond Charity Golf Cup spilles, deler Søren Kjeldsen ud af gode tips og tricks (foto: Niels Berg).
Inden Ronald McDonald BørneFond Charity Golf Cup spilles, deler Søren Kjeldsen ud af gode tips og tricks (foto: Niels Berg).
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Golf til støtte for syge børn

Søren Kjeldsen og The Scandinavian Golf Club støtter igen familier med alvorligt syge børn

The Scandinavian Golf Club lægger 9. oktober igen bane til Ronald McDonald BørneFonds eftertragtede Charity Golf Cup.

Der er 17. gang, Ronald McDonald BørneFond holder den eftertragtede Charity Golf Cup, hvor der indsamles penge til fordel for Ronald McDonalds Hus ved Rigshospitalet.

Fondens primære formål er at støtte Ronald McDonald Hus ved Rigshospitalet og derudover etablere nye huse i Danmark.

Hvert år bor ca. 100 familier i Ronald McDonald Hus ved Rigshospitalet, som er et hjem uden for hjemmet, hvor familier med alvorligt syge børn indlagt på Rigshospitalet kan bo.

"Vi er meget glade for, at The Scandinavian Golf Club igen i år har valgt at støtte Ronald McDonald Hus. Støtten er afgørende og gør det muligt for os at hjælpe endnu flere familier med alvorligt syge børn," udtaler Karen Bjørløw Jacobsen, daglig leder af Ronald McDonald Hus ved Rigshospitalet. 

Arrangementet, der igen i år kan melde alle pladser udsolgt, får fornemt besøg af Europa Tour spiller Søren Kjeldsen, golfkommentator Jesper Kjærbye og en række topspillere, hvilket glæder Lene Høffner, der er fundraiser og eventmager for Ronald McDonald BørneFond.

"Det er først og fremmest meget glædeligt, at vi igen i år kan melde udsolgt, men jeg glædes også over, at blandt andre Europa Tour spiller Søren Kjeldsen igen møder op og hjælper os med at hjælpe. Han giver vores gæster en helt unik mulighed for at spille golf sammen med ham – samtidig med at han også støtter syge børn og deres familier," siger Lene Høffner.  

Dagen, der med årene er blevet noget helt særligt, har tilmed udvilket sig til et virkeligt tilløbsstykke, hvor golfentusiaster med hjertet på rette sted igen og igen har lyst til at deltage og støtte. Derfor ser man hos The Scandinavian Golf Club frem til igen at lægge bane til det gode formål. 

"Vi ser frem til at byde alle deltagerne velkommen og er glade for at kunne være med til at støtte det gode formål, som Ronald McDonald BørneFond arbejder for," udtaler David Shephard, direktør i The Scandinavian Golf Club.

Publiceret: 06. Oktober 2017 12:32

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder og
annoncer hver dag fra Allerød Nyt

ANNONCER
Se flere