Vores Allerød er klar med kandidaterne til valget. Forrest ses Inger Piper, Viggo Janum og Tina Nikolajsen. Bagerst står Jesper Lander, Søren Jakobsen, Thomas Pedersen og Flemming Ipsen.
Vores Allerød er klar med kandidaterne til valget. Forrest ses Inger Piper, Viggo Janum og Tina Nikolajsen. Bagerst står Jesper Lander, Søren Jakobsen, Thomas Pedersen og Flemming Ipsen.
Skriv kommentar
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Kandidatlisten for Vores Allerød er klar

Den nye borgerlige lokalliste opstiller 21. november for første gang til kommunalvalget

Kandidaterne

Vores Allerøds kandidater er opstillet i følgende rækkefølge:

1: Borgmesterkandidat Viggo Janum

2: Flemming Ipsen

3: Thomas Pedersen

4: Tina Nikolajsen

5: Søren Jakobsen

6: Inger Piper

7: Jesper Lander

Den nye borgerlige lokalliste Vores Allerød stiller med syv kandidater til kommunalvalget 21. november, hvor listen er på stemmesedlen for første gang.

Kandidaterne arbejder både i det offentlige og det private erhvervsliv. Nogle af kandidaterne har desuden stor politisk og organisatorisk erfaring. Man kan læse mere om kandidaterne på Vores Allerøds hjemmeside www.voresalleroed.dk.

'Vores Allerød går til valg på at få kernevelfærden tilbage til borgerne uden at sætte skatten op. Mange års nedskæringer på den offentlige service har sat dybe spor inden for børnepasning, skole, sundhed og ældreområdet. Det ønsker vi at ændre på,' skriver Vores Allerød i en pressemeddelelse og fortsætter:

LÆS OGSÅ: Enhedslisten er ude af budget 2018

'Vores Allerød ønsker en overordnet vision for Allerød Kommune, der klart viser, hvor Allerød skal hen, politikker og handlingsplaner, der har til formål at arbejde for opfyldelse af visionen, bedre styring af den lokale service samt bredt samarbejde om gennemarbejdede langsigtede investeringer, der skal reducere de årlige driftsudgifter til gavn for velfærden.'

'Vores Allerød mener, at der er brug for en ny ledelse af Allerød Kommune og stiller med en kandidat til borgmesterposten: Viggo Janum.'

Lokallisten har valgt ikke at indgå i teknisk valgforbund med de partier og lister, der står bag det seneste budgetforlig 2017-2020, 'da vi tager afstand fra den førte politik gennem mange år.'

Publiceret: 06. September 2017 13:30

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder og
annoncer hver dag fra Allerød Nyt

Valget netop nu